Home > Η κουζίνα μας > Κατσικάκι κοκκινιστό με χοντρά μακαρόνια

Κατσικάκι κοκκινιστό με χοντρά μακαρόνια


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


Υλικά για 4 άτομα:

Ενάμιση κιλό κρέας κατσικίσιο κομμένο σε μερίδες, 2 κρεμμύδια, 1-2 σκελίδες σκόρδο,1 κουτί χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, 2-3 κόκκοι μπαχάρι, λίγο μοσχοκάρυδο, 1 φύλλο δάφνης, μισό κιλό μακαρόνια χονδρά

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζουμε σε μία κατσαρόλα τα κομμάτια του κρέατος σε ελαιόλαδο να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Αφαιρούμε το κρέας, συμπληρώνουμε στη κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο αν χρειάζεται, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μετά το σκόρδο.Ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσουν και έπειτα προσθέτουμε το κρέας και τα υπόλοιπα υλικά. Συμπληρώνουμε στη κατσαρόλα ζεστό νερό μέχρι να καλυφθεί σχεδόν το κρέας, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα, μειώνουμε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει. Χρειάζεται από μία έως μιάμιση ώρα ανάλογα πόσο τρυφερό είναι το κρέας.

Βράζουμε σε μια άλλη κατσαρόλα τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες. Όταν βράσουν τα στραγγίζουμε και στη κατσαρόλα καίμε λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο(2 κουταλιές σούπας) και προσθέτουμε τα μακαρόνια ανακατεύοντας προσεκτικά για ένα λεπτό.

Σερβίρουμε τα μακαρόνια με το κρέας και προσθέτουμε προαιρετικά μυζήθρα ή κεφαλοτύρι τριμμένο.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: