Υλικά:
4 ποτήρια μούστο, 1 ποτήρι αλεύρι
Εκτέλεση:
Διαλύουμε το αλεύρι σε μια ποσότητα μούστο( περίπου μισό ποτήρι ή και λίγο παραπάνω), μέχρι να μην έχει σβόλους. Τον υπόλοιπο μούστο τον βάζουμε σε κατσαρόλα να ζεσταθεί. Προσθέτουμε και το μείγμα του αλευριού και ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια φωτιά. Πρέπει να σιγοβράζει για αρκετή ώρα, μέχρι να δέσει καλά( περίπου μισή ώρα). Ανακατεύουμε συνέχεια αλλιώς θα κολλήσει. Όταν είναι έτοιμη την αποσύρουμε από τη φωτιά και τη σερβίρουμε σε πιάτα ή και μπολ. Ρίχνουμε στην επιφάνεια κατά προτίμηση τριμμένο καρύδι και κανέλα.
Καλή επιτυχία!
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr