Home > Επιστολες - Ανακοινωσεις > Ειδική γραμμή για τους επαγγελματίες του τουρισμού από τον ΣΕΤΕ

Ειδική γραμμή για τους επαγγελματίες του τουρισμού από τον ΣΕΤΕ


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

σετε

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ως έχει το ακόλουθο δελτίο Τύπου. : «Σας ενημερώνουμε ότι ο ΣΕΤΕ έθεσε σε λειτουργία ειδική γραμμή (Hotline) για τους επαγγελματίες (μόνον) του τουρισμού.
Καλώντας στο 214.214.1000 οι τουριστικές επιχειρήσεις μπορούν να θέσουν ερωτήματα στον ΣΕΤΕ, ώστε να ενημερωθούν υπεύθυνα και αποτελεσματικά, όσον αφορά σε επιχειρησιακά και λειτουργικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν το επόμενο διάστημα.
Παράλληλα υπενθυμίζουμε ότι η ιστοσελίδα του ΣΕΤΕ www.sete.gr ενημερώνεται συστηματικά με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, ανακοινώσεις και χρήσιμες πληροφορίες.

Το 2013 ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ως σύγχρονος Κοινωνικός Εταίρος, ίδρυσε με συμμέτοχους το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) και την Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ), την MARKETING GREECE, Ανώνυμη Εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Η Marketing Greece στοχεύει, μέσω ενός πλάνου πολυεπίπεδης επικοινωνιακής στρατηγικής, να αναδείξει τη χώρα μας σε έναν από τους σημαντικότερους και ελκυστικότερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.»

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: