Home > Hot ! > Συνάντηση με τους διευθυντές Λυκείων είχε η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου.

Συνάντηση με τους διευθυντές Λυκείων είχε η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ

Η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου συναντήθηκε με τους διευθυντές Λυκείων του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού και συγκεκριμένα με τους Ευστάθιο Λαδογιάννη από το Γενικό Λύκειο Γουβών, Ανδρέα Βούλγαρη από το Γενικό Λύκειο Ιστιαίας, Κατερίνα Μαλάκη από το Γενικό Λύκειο Λ. Αιδηψού και Βέρα Μπλαβάκη από το Επαγγελματικό Λύκειο Ιστιαίας.

Συζητήθηκαν λειτουργικά και κτιριακά θέματα των σχολείων, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και προτάθηκε στους λυκειάρχες η δωρεάν εκπαιδευτική εκδρομή 12 μαθητών, με δικά τους κριτήρια αξιολόγησης και 4 συνοδών στις Βρυξέλλες την Άνοιξη. Οι διευθυντές ευχαρίστησαν την Δήμαρχο για την πρωτοβουλία.

Η κ. Ευσταθίου με αφορμή την επικείμενη συνάντηση, πρόσθεσε: «Η Παιδεία αποκτά νόημα όταν, από κοινού με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που προσφέρει, συμβάλλει και στη διαμόρφωση: υψηλού ήθους, ελεύθερης σκέψης, δημοκρατικής συνείδησης, πολιτών χρήσιμων στην κοινωνία μας.

Ο Δήμος μας και οι αρμόδιες υπηρεσίες του θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια εκπαιδευτικών και μαθητών για την ολοκλήρωση μιας άρτιας σχολικής χρονιάς, παρά τις δυσμενείς επιπτώσεις της πολυμέτωπης κρίσεως που βιώνει η κοινωνία μας»

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



2 Responses

  1. Ευστάθιος Κουτσοστάθης

    Tα οποία στοιχεία “υψηλό ήθος,ελεύθερη σκέψη κλπ”υποθέτω ότι οι κάτοικοι της περιοχής και οι διευθυντές των τοπικών λυκείων θεωρούν ότι εκφράζουν στο μέγιστο οι τοπικοί και κοινοβουλευτικοί άρχοντες της περιοχής.Η διοίκηση είναι κάτι περισσότερο από “εκθέσεις ιδεών” και πληρωμένες από τους πολίτες παροχές και ταξίδια…Λυπάμαι που η αποδοχή της οικογενιοκρατίας και της άρρωστης μόδας του νέου(ας),ωραίου(ας) και στιλάτου(ης)παγιώνεται στην περιοχή μου.Κρίμα για τους τόσους αξιόλογους ανθρώπους που υπάρχουν εκεί.ίσως τελικά και να μην πολυβολεύει η παραγωγή ελευθερης σκεψης από τα σχολεία,όσο το “ένα κομμάτι ψωμί,για το οποίο ξεχνάμε πολλά¨”και ψηφίζουμε τους ίδιους και τους ίδιους,που μας δίνουν αντί πινακίου φακής αυτά που μας ανήκουν και μας πουλούν εκδούλευση.

    1. Παλμός της Β. Εύβοιας

      Πράγματι υπάρχει το γνωστό πρόβλημα όπως σχεδόν σε κάθε κοινωνία!

Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: