Home > Αυτοδιοίκηση > Πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 22 Οκτώβρη

There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

There are no slides in this slider.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΗΡΕΑΣ 310Από το Σωματείο Εργαζομένων Ομίλου «Νηρέας» Ιχθυοκαλλιέργειες Νομού Εύβοιας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μπροστά στο νέο έγκλημα που συντελείται σε βάρος της Εργατικής Τάξης και του λαού δεν επιτρέπεται κανείς να μείνει απαθής. Ενώ ήδη υποφέρουμε από την εφαρμογή των προηγούμενων μέτρων, κατεδαφίζεται ό,τι γνωρίσαμε σαν κοινωνική ασφάλιση και ακολουθούν ανατροπές στα εργασιακά, στην υγεία, στη φορολογία.
Είναι ψέμα ο ισχυρισμός της κυβέρνησης πως είναι αναγκαία και πως αν εφαρμοστούν σωστά θα βγούμε από την κρίση, θα έρθει ανάπτυξη και τότε θα φύγει το μνημόνιο και θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλλίτερα. Ο στόχος των μέτρων είναι να ολοκληρώσει το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων και της ΕΕ φορτώνοντας στην πλάτη μας τα βάρη της κρίσης και κάνοντάς μας ακόμα πιο φθηνούς να αυξήσει τα κέρδη των αφεντικών μας, να κάνει τη χώρα επενδυτικό παράδεισο με εργάτες χωρίς δικαιώματα που θα δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί.
Δεν θα μείνει κανείς εργαζόμενος, και κανένας χώρος δουλειάς ανεπηρέαστος από τα μέτρα. Κανένα σωματείο δεν πρέπει να μείνει εκτός της μάχης για την απόκρουση αυτής της επίθεσης, κλείνοντας τη δράση του στα όρια μιας επιχείρησης. Αντίθετα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο δικό μας χώρο θα τα καταπολεμήσουμε μόνο παράλληλα με τη μάχη για τα γενικά, στην κοινή δράση με όλο τον κλάδο και όλη την εργατική τάξη.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να σπάσει το κλίμα της μοιρολατρίας και της συναίνεσης που προσπαθούν να μας επιβάλουν και χωρίς καθυστέρηση να οργανώσουμε την πάλη μας. Δεν θα πάμε σαν πρόβατα στη σφαγή, να σημάνουμε κλίμα ξεσηκωμού.
Στα πλαίσια αυτά ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ομοσπονδίας μας και του κλαδικού μας συνδικάτου συμμετέχουμε μαζί με εκατοντάδες σωματεία σε όλη τη χώρα στα πανελλαδικά συλλαλητήρια στις 22 Οκτώβρη και καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου και γενικά να κάνουν το ίδιο».

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ
ΧΑΛΚΙΔΑ 6.30ΜΜ  ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΙΣΤΙΑΙΑ 7.00ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΑΛΙΒΕΡΙ 7.00ΜΜ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΟΥ

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: