Home > Αυτοδιοίκηση > Ένα ακόμη έργο για την οδική ασφάλεια και τη βελτίωση της πρόσβασης σε ένα από τα πιο δυσπρόσιτα σημεία της Εύβοιας

Ένα ακόμη έργο για την οδική ασφάλεια και τη βελτίωση της πρόσβασης σε ένα από τα πιο δυσπρόσιτα σημεία της Εύβοιας


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

Κώστας ΜπακογιάννηςΤη σύμβαση ενός ακόμη έργου στην ΠΕ Εύβοιας για τη βελτίωση του οδικού δικτύου υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.
Πρόκειται για το έργο: Βελτίωση οδού από Διασταύρωση Στροπώνων προς Μετόχι έως Κύμη, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ

Το έργο αφορά στη βελτίωση του τμήματος Μετόχι – Κύμη της υφιστάμενης επαρχιακής οδού Αρτάκη – Στρόπωνες – Κύμη στα όρια του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου. Το εν λόγω τμήμα είναι μήκους 23 χιλιομέτρων περίπου και συνδέει τους οικισμούς του Μετοχίου, των Αγ. Αποστόλων, του Κούτουρλα, κτλ., με την Κύμη. Πρόκειται για δρόμο με μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

Συνοπτικά προβλέπονται εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης – ασφάλισης για τη βελτίωση της εν λόγω οδού (άρση καταπτώσεων, καθαρισμός τάφρων, εξυγίανση και αποκατάσταση οδοστρωμάτων (ζυμώματα), ανακατασκευή οδοστρωσίας, επούλωση λάκκων, τοποθέτηση σε τμήματα ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας, κατασκευή ιρλανδικής διάβασης, καθώς και τοποθέτηση κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης (στηθαία ασφαλείας,πινακίδες, διαγράμμιση, κτλ.).

Ο κ. Μπακογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με έργα απλά αλλά απαραίτητα, συνεχίζουμε να βελτιώνουμε το επίπεδο ασφάλειας και προσβασιμότητας στους δρόμους της Περιφέρειάς μας. Για εμάς μετράει η καθημερινότητα και καταβάλουμε συνεχή προσπάθεια για να καλύψουμε τις ανάγκες που γεννιούνται από αυτή, ειδικά στις πιο ευαίσθητες περιοχές της Περιφέρειάς μας».

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: