Home > Πολιτική επικαιρότητα > ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ – Ο 1ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΒΟΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ – Ο 1ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΒΟΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

ΧΑΛΚΙΔΑ  26.3.2013

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ  ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ Ο 1ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ

ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΒΟΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ  ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΥ

Το Επιμελητήριο Εύβοιας, συνεχίζοντας την δράση του για την ανάπτυξη και την προβολή του Νομού μας και κατά συνέπεια της ευβοϊκής επιχειρηματικότητας και των ευβοϊκών προϊόντων, διοργανώνει ΠΑΝΕΥΒΟΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΙΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.

Η όλη διοργάνωση θα υλοποιηθεί από το Επιμελητήριο Εύβοιας, σε συνεργασία με τον Τομέα Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής του IEK PRAXIS και την ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ.  Σκοπός της διαδικασίας του Πανεϋβοικό διαγωνισμού είναι η αναζήτηση των τοπικών συνταγών της Ευβοίας, η ανάδειξη του πιο χαρακτηριστικού τοπικού φαγητού, πρωινού και γλυκού και η καθιέρωση τους, ως αναγνωρίσιμων τοπικών χαρακτηριστικών του νησιού. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 και ώρα 10.30, στο Ξενοδοχείο ΄΄ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΄΄  στην ΚΑΡΥΣΤΟ, θα λάβει χώρα ο 1ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ, για την ανάδειξη των 10 ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΙΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, που θα προκριθούν για την τελική Φάση της διοργάνωσης. Βασικός στόχος του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ είναι η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ.

 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ  ΕΥΒΟΙΑΣ

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



error: