Home > Αθλητικά > Α.Ο Ωρεών – Α.Ο Δύστου : 0 – 3 Άλλη μια ήτα για τους Ωρεούς, με παράπονα προς την διαιτησία

Α.Ο Ωρεών – Α.Ο Δύστου : 0 – 3 Άλλη μια ήτα για τους Ωρεούς, με παράπονα προς την διαιτησία


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


Για το πρωτάθλημα της Α1 Εύβοιας ο Α.Ο. Ωρεών φιλοξένησε στο γήπεδο του Νέου Πύργου τον κατά πολύ προπορευόμενο Α.Ο. Δύστου. Ο αγώνας δεν είχε μεγάλο ενδιαφέρον αγωνιστικά, μιας και οι δυο ομάδες έπαιξαν μέτριο ποδόσφαιρο, με σαφή όμως την υπεροχή του Α.Ο. Δύστου ο οποίος και κατάφερε να φύγει με τους τρείς βαθμούς της νίκης, πετυχαίνοντας νίκη  με 0 – 3.

Ο αγώνας ξεκίνησε χαλαρά, με διερευνητικές μπαλιές και από τους δυο αντιπάλους, παίζοντας εκατέρωθεν κυρίως  στο κέντρο και με γενικό χαρακτηριστικό του  το ψηλό παιχνίδι. Η ομάδα της Δύστου είχε σαφή ανωτερότητα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Εκεί πήρε το πάνω χέρι από τους Ωρεούς, με περισσότερες επιθέσεις, πιο στιβαρό και οργανωμένο παίξιμο και καλή ανταλλαγή της μπάλας μεταξύ των παικτών της, δείχνοντας και μια καλύτερη αγωνιστική εμπειρία από αυτή των παικτών του Α.Ο. Ωρεών.

Η ομάδα των Ωρεών δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και οι παίκτες της αγωνίζονταν με εκνευρισμό. Αυτό μεγιστοποιήθηκε στο 35ο λεπτό, όταν ο Σέγκος έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μούστο για σκληρό μαρκάρισμα, η οποία αμέσως μετά έγινε κόκκινη μιας και του έδειξε σε δευτερόλεπτα δεύτερη κίτρινη, για ειρωνικό σχόλιο στην απόφασή του. Έτσι ο Μούστος βρέθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου, μέσα σε μια τεταμένη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε τόσο στην εξέδρα των Ωρεών, όσο και στον πάγκο του αλλά και στους παίκτες του.  Ήταν τόση η ένταση που δημιουργήθηκε, που ο αγώνας καθυστέρησε σχεδόν τέσσερα λεπτά για να ξεκινήσει πάλι, με τους Ωρεούς να έχουν πλέον δέκα παίκτες. Όμως σχεδόν με το ξεκίνημά του, ο διαιτητής σταμάτησε για μια φορά ακόμα τον αγώνα, αυτή τη φορά για να αποβάλει τον προπονητή των Ωρεών Θανάση Γουρνά, πράγμα που δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερη ένταση και στην κερκίδα αλλά και στους παίκτες, που ο εκνευρισμός τους έβγαινε σε σκληρό παιχνίδι.

Κορυφαίος παίκτης της σημερινής ημέρας αποδείχτηκε ο Ηλίας, μιας και κατάφερε να τριπλασιάσει ο ίδιος τα τέρματα υπέρ του Α.Ο. Δύστου. Στο 25ο λεπτό ο Ν. Μαστροκώστας δίνει πάσα στον Ν. Πιλάτη και αυτός γεμίζει τον Ηλία που κάνει σουτ προς τα δίχτυα των Ωρεών. Σε πρώτη φάση ο Μαυρούτσικος απέκρουσε την μπάλα που γύρισε στα πόδια του Ηλία και αυτός εύκολα την κάρφωσε στα δίχτυα γράφοντας το 0 – 1.

Στο 63΄ σφυρίζεται με φάουλ ο Ματζώρος στον Μαστροκώστα πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής, από δεξιά του Μαυρούτσικου. Το εκτελεί ο Ηλίας με σουτ που προσωρινά πιάνει ο Μαυρούτσικος, αλλά η μπάλα αναπήδησε και τελικά βρέθηκε στην εστία του γράφοντας το 0 – 2.

Στο 75’ η ομάδα της Δύστου αναπτύσσει επίθεση και μετά από αλλαγές μπαλιών σε πόδια των παικτών της, ο Ν.  Πιλάτης γεμίζει τον Ηλία. Εκείνος βρέθηκε τετ – α τετ με τον Μαυρούτσικο και με ωραίο πλασέ, τριπλασίασε τα σημερινά του τέρματα υπέρ της Δύστου, γράφοντας το 0 – 3.

Να αναφέρουμε πως υπήρξαν λίγες καλές στιγμές και για τους Ωρεούς, αλλά χωρίς επιτυχή κατάληξη, ακόμα και μετά την αποβολή Μούστου.

Επίσης να επισημάνουμε πως πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμή του αδικοχαμένου Τρύφωνα Πολυγιαννίδη και του επί χρόνια παράγοντα της ΕΠΣΕ Χαρίλαου Σπυρόπουλου που απεβίωσε πριν λίγες ημέρες.

Α.Ο. Ωρεών (Γουρνάς): Μαυρούτσικος, Ρεσούλη, Ματζώρος (Καπλανάι 76΄), Δημητρίου, Λουκάς, Αθανασίου Ι, Μούστος, Ζαχαράκης, Κόλεβ (Στεργίου 29΄), Ιωσήφ (Σελίμης 65’), Δημουλάκης

 

Α.Ο. Δύστου (Ηλίας Π): Ντουρέκας, Μαστροκώστας Ν, Ευδοξιάδης, Δημολιάννης, Δήμου, Αναστασίου, Πιλάτης Δ (Μαστροκώστας Χ 85’), Ηλίας, Πιλάτης Ν (Πιλάτης Α 73’), Ρέτσης, Μαστροκώστας Γ

 

Διαιτητής: Σέγκος – Βοηθοί: Ρουμπής – Στρουμπούλης

 

Μπεκιάρης Χρήστος

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



error: