Home > Hot ! > 100% επιτυχία της Ιστιαίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ζωγραφικής – Διάκριση για δέκα ακόμη μικρούς καλλιτέχνες

100% επιτυχία της Ιστιαίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ζωγραφικής – Διάκριση για δέκα ακόμη μικρούς καλλιτέχνες


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


Δέκα ακόμη μικροί καλλιτέχνες από την πόλη μας διακρίθηκαν για το ταλέντο τους και βρίσκονται στην αναπληρωματική εθνική ομάδα!

Διάκριση για δέκα ακόμη μικρούς καλλιτέχνες της ΙστιαίαςΈτσι, και τα 22 παιδιά που έστειλαν έργα  κατάφεραν να διακριθούν! Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιστιαίας που διοργάνωσε τα μαθήματα θα επικοινωνήσει με όλους τους γονείς για να δώσει πληροφορίες σχετικά με τις τελετές βράβευσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Διάκριση για δέκα ακόμη μικρούς καλλιτέχνες της Ιστιαίας (1)

Τα δέκα ταλέντα μας είναι (αλφαβητικά):  Αναγνώστου Κωνσταντίνος (11 ετών), Ανέστη Κατερίνα (9 ετών),  Βίλλη Γεωργία (9 ετών), Γκανόγιαννη Αρετή (12 ετών), Κουτσογιωργάκης Αλκιβιάδης (9 ετών), Σίμου Αναστασία (10 ετών) , Σκιαθίτης Δρόσος-Σάββας (11 ετών),  Σταματόγιαννη Βάσω (9ετών),  Συμεωνίδου Ειρήνη (8ετών), Τσοκάνα Κατερίνα (7 ετών)

Θερμά συγχαρητήρια από την δασκάλα τους Αθανασία Καρατζά!

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: