Περισσoτερα"/>
Home > Hot ! > [video]Καρναβάλι Ιστιαίας 2019

Για τέταρτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε το Καρναβάλι Ιστιαίας, αριθμώντας  συνολικά 19 ομάδες. Στο πρώτο άρμα που άνοιξε  την παρέλαση ήταν η βασίλισσα του Καρναβαλιού με την βασίλισσα της Άνοιξης για δεύτερη συνεχή χρονιά την Ιωάννα Ανανία. Αμέσως μετά ακολούθησε ο Παιδικός Σταθμός Ιστιαίας με τους Ινδιάνους,ενώ η τρίτη ομάδα ήταν ο Παιδικός Σταθμός «Φεγγαράκι» με τους κλόουν. Η τέταρτη ομάδα στη συνέχεια της παρέλασης ήταν το 2ο Νηπιαγωγείο Ιστιαίας με τους μάγους και τις μάγισσες. Η πέμπτη ομάδα από το Πευκί με τα παιδιά των λουλουδιών και η 6ο ομάδα από τις Γούβες με τους γιδοβοσκούς, ο Ταξιάρχης ακολουθώντας με την 7η ομάδα είχε την ευφάνταστη  αμφίεση με τα Lego, ενώ η 8η ομάδα με το Πρώτο Δημοτικό Ιστιαίας και τους αστροναύτες είχε  τις πιο ιδιότυπες στολές!

Πίσω τους ακολουθούσε η ένατη ομάδα με το 2 Δημοτικό Ιστιαίας και το πιτζάμα πάρτι. Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι ολόκληρου του καρναβαλιού ήταν το Dance Street με τους κωλοτούμπες. Είχε μια εξαιρετική εμφάνιση με τα εντυπωσιακά ακροβατικά! Λίγο μετά ήρθαν οι ομάδες με το καφέ Petit σε ρυθμούς Disco, το  καφέ Αίγλη με τα δολλάρια, το Butler με τους φαντάρους, το Πειρατικό Plaza, το Fonzo με τους Ζούλου, το καφέ Δωδώνη με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και τον συνδυασμό της Κουτσής Μαρίας. Αμέσως  μετά από τα καφέ έφτασε η Συμμορία των Κιαπλεδοχωρητών. Το άρμα του Βουτά με τους Άραβες και τέλος το άρμα του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Ιστιαίας, που ενσάρκωσαν την Ελληνική ταινία «Η νεράιδα και το παλικάρι».

Δείτε το video με το Α΄μέρος

Δείτε το video με το Β΄μέρος

Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: