Περισσoτερα"/>
Home > Hot ! > [video] Αρβανιτάκη και Κότσιρας «ταξίδεψαν» μουσικά τη Μονοκαρυά

[video] Αρβανιτάκη και Κότσιρας «ταξίδεψαν» μουσικά τη Μονοκαρυά

Βόρεια Εύβοια, Μονοκαρυά.

Αύγουστος 2019…

Εδώ να μείνεις, εδώ να μείνεις, της καληνύχτας τα φιλιά τι μου τα δίνεις… σιγοτραγουδούσαν όλοι  μαζί το βράδυ της Πέμπτης 8 Αυγούστου στο πλατανόδασος των συναυλιών.

Ο Γιάννης Κότσιρας με τη Ελευθερία Αρβανιτάκη, μας πήραν μαζί τους σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι, κάνοντας μας να ξεχάσουμε την καθημερινότητα και τα προβλήματά της αυτοστιγμής.

Ο κύκλος παλιών και νέων τραγουδιών, έδωσε την ευκαιρία σε όλους να χαρούν ποιοτικό τραγούδι μέσα σε ένα πολύ επιτυχημένα οργανωμένο χώρο.

Από τους τόπους στάθμευσης που φιλοξένησαν όλα τα αυτοκίνητα, χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις, το νόστιμο φαγητό, τις καθαρές τουαλέτες

Το παλιό δημοτικό που στα χέρια της Πολιτιστικής Κίνησης Μονοκαρυάς άνθισε, γέμισε και πάλι θυμίζοντας τις πολύ καλές ποιοτικές και αλάνθαστα οργανωμένες συναυλίες, αλλά και κοντά την κοινωνική ζωή του τόπου βραβεύοντας, τον πρώτο μαθητή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2019, Γιάννη Ζαπανιώτη καθώς και τους μαθητές Δημήτρη  Αγγελόπουλο και τον Αλέξανδρο Ψίχα, από το Ειδικό Σχολείο Καμαρίων για τη πανελλαδική διάκρισή τους με χρυσά μετάλλια στους special olympics.

Καλή συνέχεια στα ωραία.

Πάρη Ντελκή

Δείτε το video

Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: