Περισσoτερα"/>
Home > Hot ! > [video]Κεκλεισμένων των θυρών η συζήτηση για το ΧΥΤΑ και το Βιολογικό καθαρισμό της Ιστιαίας;|Ενημέρωση από το Συνήγορο του Πολίτη

[video]Κεκλεισμένων των θυρών η συζήτηση για το ΧΥΤΑ και το Βιολογικό καθαρισμό της Ιστιαίας;|Ενημέρωση από το Συνήγορο του Πολίτη

Κεκλεισμένων των θυρών έγινε σήμερα το πρωί η συζήτηση για το ΧΥΤΑ και το Βιολογικό καθαρισμό της Ιστιαίας, παρά την πρόσκληση που απεύθυνε  από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου η Δήμαρχος Ιστιαία -Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου- Σπανού, την Τετάρτη 22 Ιουνίου, πως σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 11 το πρωί θα γινόταν συζήτηση για τον ΧΥΤΑ της Βορειοκεντρικής Εύβοιας.

Δείτε το video

Δεν δόθηκε άδεια στο palmosev.gr, για παρακολούθηση  της συζήτησης παρά  μόνο για λήψη φωτογραφιών. Παρόντες ήταν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης, Τάσος Πραστόλης, ο αναπληρωτής Γ.Γ. Υγείας Βαρδαρός Σταμάτης, ο πολιτευτής Ανδρέας Παπανδρέου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηλίας Πετσής και Νατάσσα Φουρνάρη.

Οι αναφορές κι η ενημέρωση από τον Συνήγορο του Πολίτη

Για να μην μείνουμε στην ανάρτηση μόνο των δελτίων Τύπου που λαμβάνουμε, σε συνέχεια της υπόθεσης του ΧΥΤΑ, μετά από έγγραφη αναφορά στο Συνήγορο του Πολίτη της εκδότριας του palmosev.gr  Π. Ντελκή, ζητήθηκε με κοινοποίηση προς το Υ.ΠΕ.Ν. Δ/νση Περ. Σχεδιασμού Τμήμα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας -Στερεάς Ελλάδας Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού, τον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού, όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες να ενημερώσουν για τη λειτουργία του εν θέματι έργου, με τα αντίστοιχα αντίγραφα αδειοδότησης, αναλύσεων και άλλων σχετικών στοιχείων για την υπόθεση.

http://www.palmosev.gr/palmos/archives/26281

Σύμφωνα με σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με το Συνήγορο του Πολίτη, ενημερωθήκαμε πως δεν εστάλη καμία απάντηση από το Δήμο Ιστιαίας –Αιδηψού, ούτε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση παρά μόνο από το Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού ελέγχου με εντολή Αντιπεριφερειάρχη και υπογραφή του Επόπτη Δημόσιας Υγείας Βασίλη Λαγού.

Πάρη Ντελκή

img059

img062ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (13)

ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (1) ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (2) ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (3) ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (4) ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (5) ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (6) ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (7) ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (8) ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (9) ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (10) ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (11) ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (12) ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (13) ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (14) ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (15) ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (16) ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

There is no slider selected or the slider was deleted.

Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: