Home > Hot ! > Τελικά η Δήμαρχος θα κάνει προσφυγή στο Σ.τ.Ε. ή θα ψάχνουμε …αντικαταστάτη;

Τελικά η Δήμαρχος θα κάνει προσφυγή στο Σ.τ.Ε. ή θα ψάχνουμε …αντικαταστάτη;

 

Γράφει η Πάρη Ντελκή

 

 

Διαβάζοντας κάποιος προσεκτικά το μήνυμα της Δημάρχου, μπορεί να αντιληφθεί πως η ίδια ενημερώνει άμεσα τους δημότες για την ποινή που της επιβλήθηκε από το Πειθαρχικό, δηλώνοντας εμμέσως πλην σαφώς πως θα ασκήσει προσφυγή σε αυτή, από το τίτλο που επέλεξε στο μήνυμά της. «Πρωτόδικα» σημαίνει πως θα προσφύγει σε δεύτερο βαθμό κατά της απόφασης αυτής.

Ενώ αναφέρει την ποινή και το χρονικό πλαίσιό της, δεν αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που της επεβλήθη η αργία. Κι ο λόγος είναι πρώτον χωρίς απόφαση  του δημοτικού συμβουλίου αλλά με πρωτοβουλία της, υπέβαλλε αίτημα στο ΥΠΕΝ, για τη χορήγηση σύμφωνης γνώμης του υπουργού Περιβάλλοντος, σε περιοχή που τυγχάνει απολύτου προστασίας για τη παραχώρηση καντινών στην παραλία

Δείτε το αντίστοιχο video

και δεύτερον αν και γνώριζε τις επεμβάσεις ιδιωτών στην περιοχή απαγόρευσης και μετά την άρση της σύμφωνης γνώμης του Υπ. Περιβάλλοντος , δεν σταμάτησε άμεσα την παράνομη λειτουργία τους.

Στη συνέχεια η Δήμαρχος, δεν ξεκαθαρίζει με σαφήνεια, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της, αν δηλαδή θα κάνει προσφυγή στο ΣτΕ και ποιο το χρονικό διάστημα αναμονής της απόφασής του ή αν θα εκτίσει την ποινή της!

Αφήνει μετέωρο το αν ο τόπος για το διάστημα της εικοσαήμερης αργίας της θα έχει άλλο Δήμαρχο και ποιος θα τον εκλέξει (προβλέπεται ειδικό δημοτικό Συμβούλιο για την συγκεκριμένη περίπτωση από τον Νόμο).

Παράλληλα όμως δεν ξεχνά την προσφιλή τακτική της από την στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της, διάκρισης των πολιτών στους δικούς μας και τους άλλους.

Όσοι διαφωνούν με τις επιλογές ή το έργο της, αυτόματα χαρακτηρίζονται εχθροί  του λαού και η οποιαδήποτε αντιπολιτευτική πρακτική, από όπου κι αν εκπορεύεται (αυτοδιοικητικούς, πολίτες, Μ.Μ.Ε.) η ίδια προβάλλει πως στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στη πολιτική της εξόντωση!

Η δημοκρατία με τις εκλογές ανακηρύσσει και Δήμαρχο και Αντιπολίτευση. Οι πολίτες μετά τις εκλογές ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να αντιμετωπίζονται ισότιμα από τη Δήμαρχο χωρίς διακρίσεις ή μεθοδεύσεις. Τα ΜΜΕ έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ασκούν έλεγχο σε κάθε μορφή εξουσίας προκειμένου να ακούγεται η φωνή όλων των πολιτών.

Κι επειδή η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, οι πολίτες δεν χαρακτηρίζονται ούτε βδέλλες του συστήματος, ούτε εμπαθείς.

Το καλό του τόπου μας θέλουμε όλοι, όπως και την ανάπτυξή του. Αλλά μήπως κ. Δήμαρχε θα έπρεπε να προστατεύατε τους πολίτες- επιχειρηματίες που επένδυσαν αρκετά χρήματα, με τις δικές σας διαβεβαιώσεις, πως λειτουργούν με την άδεια του Υπουργού τα οποία χρήματα,  όμως δυστυχώς για τους ίδιους και την οικονομία του τόπου μας τα έχασαν;

Μήπως θα πρέπει να τηρείτε με απόλυτο ΣΕΒΑΣΜΟ το νόμο και να μην τον απαξιώνεται αποκρύπτοντας την απόλυτη εικόνα του, όπως έγινε με τον Υπουργό Περιβάλλοντος; Κι επειδή όλοι κάνουμε λάθη και πολλές φορές μπορεί να μην θέλουμε να τα αποδεχτούμε δημόσια, εύχομαι ολόψυχα να είναι το πρώτο και το τελευταίο που σας φέρνει κι εσάς και το Δήμο ολόκληρο σε αυτή τη δυσάρεστη θέση.

Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: