Home > Hot ! > Ο Β.Αποστόλου στην επαναλειτουργία του Δασικού Χωριού Παπάδων

Ο Β.Αποστόλου στην επαναλειτουργία του Δασικού Χωριού Παπάδων


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

 

 

Δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου, με αφορμή την παρουσία του στην επανέναρξη λειτουργίας του Δασικού Χωριού Παπάδων:

Σήμερα παραβρέθηκα στην επανέναρξη λειτουργίας του πανέμορφου Δασικού Χωριού των Παπάδων Β. Εύβοιας, το χωριό που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Στόχος μου να βοηθήσω όσο μπορώ να υλοποιηθεί ο σκοπός της ίδρυσής του, που δεν είναι άλλος από το να γνωρίσουν οι επισκέπτες τον τρόπο ζωής των ανθρώπων που ζουν από και μέσα στο δάσος. Παράλληλα βέβαια παρέχεται και η δυνατότητα στους επισκέπτες να βιώσουν από κοντά και όλες τις εναλλακτικές αγροτοτουριστικές προτάσεις που προσφέρει πλούσια η περιοχή.

Σε μια εποχή που η περιβαλλοντική προστασία αποτελεί ζητούμενο για τη χώρα μας, αυτού του είδους οι εμπειρίες θα συμβάλουν στην καλύτερη προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

 Καλή αρχή στο Δασικό χωριό των Παπάδων και από το palmosev.gr. Είναι σημαντικό νέοι άνθρωποι να επιχειρούν στο τόπο μας και τους αξίζει κάθε υποστήριξη.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: