Home > Hot ! > Ο Όμιλος Εταιριών Ηρακλής παραχωρεί έκταση για την ανέγερση δημοτικού Σχολείου στο Δήμο Χαλκιδέων

Ο Όμιλος Εταιριών Ηρακλής παραχωρεί έκταση για την ανέγερση δημοτικού Σχολείου στο Δήμο Χαλκιδέων


There are no slides in this slider.There are no slides in this slider.


Υπογράφηκε το συμβόλαιο παραχώρησης έκτασης 4.359,36 τ.μ. από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Εταιριών Ηρακλής κ. Γεώργιο Μίχο και τον Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Χρήστο Παγώνη. Το τμήμα του οικοπέδου, που βρίσκεται στην συνοικία Μπαταριά της Χαλκίδας, θα χρησιμοποιηθεί για την ανέγερση νέου διδακτηρίου, που θα στεγάσει το 26ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.

ΔΩΡΕΆ από Όμιλο Εταιριών Ηρακλής

Ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Παγώνης, αφού διαπίστωσε την ανάγκη για νέο σχολείο στην περιοχή και εντόπισε τον κατάλληλο χώρο, απηύθυνε ανάλογο αίτημα στη Διοίκηση του ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ. Η Διοίκηση της εταιρείας, στο πλαίσιο του πολυεπίπεδου  προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αποδέχθηκε άμεσα τη δωρεάν παραχώρηση της παραπάνω έκτασης.

 

Σε μια εποχή που οι κοινωνικές ανάγκες είναι εντονότερες από ποτέ, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, επιδεικνύει για ακόμα μία φορά υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και υπευθυνότητας, δημιουργώντας  αξία για την ελληνική κοινωνία. Εστιάζει σε πρωτοβουλίες και ενέργειες που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και υλοποιεί έργα που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των νέων.

 

Επίσης, θα πρέπει να επισημανθεί ότι και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανταποκρίθηκε θετικά στο σχετικό αίτημα του Δήμου Χαλκιδέων, αναγνωρίζοντας την ανάγκη ανέγερσης νέου διδακτηρίου στην περιοχή, και ήδη εξέδωσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ. Παράλληλα οι υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων ετοιμάζουν τη σχετική μελέτη.

 

Με αφορμή την υπογραφή του συμβολαίου, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Χρήστος Παγώνης ευχαρίστησε προσωπικά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Γεώργιο Μίχο για τη θετική ανταπόκριση στο αίτημα της Δημοτικής Αρχής, καθώς επίσης και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και προσωπικά τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη για το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για το νέο διδακτήριο.

 

Τέλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΕΤ κ. Γεώργιος Μίχος δήλωσε «Οι έννοιες κοινωνική ευθύνη και αειφόρος ανάπτυξη αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας μας.  Ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή τη περίοδο για τη χώρα, ο Όμιλός μας συνεχίζει να υλοποιεί ενέργειες που στηρίζουν την ελληνική κοινωνία. Σήμερα, δεν είμαστε μόνο υπερήφανοι αλλά και χαρούμενοι που μέσα από μια τόσο ουσιαστική δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης συμβάλουμε στην στήριξη της τοπικής κοινωνίας και βρισκόμαστε δίπλα στις πραγματικές ανάγκες της περιοχής.

Όμιλος Εταιριών Ηρακλής

 heracles-omilos-gr

Ο Όμιλος Εταιριών Ηρακλής, μέλος της LafargeHolcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τσιμέντου, αδρανών και σκυροδέματος, προσφέροντας στην αγορά προϊόντα και λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής.

 

Με μια εξαιρετικά ισορροπημένη παρουσία σε 90 χώρες και εστίαση στο Τσιμέντο, τα Αδρανή Υλικά και το Έτοιμο Σκυρόδεμα, η LafargeHolcim (εισηγμένη στο δείκτη SIX του Ελβετικού Χρηματιστηρίου και στο Χρηματιστήριο Euronext του Παρισιού [με κωδικό LHN]) είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο κλάδο των δομικών υλικών. Ο Όμιλος απασχολεί 100.000 εργαζόμενους ανά τον κόσμο και συνδυασμένες καθαρές πωλήσεις ύψους 29.5 δισ. Ελβετικών Φράγκων (27 δισ. Ευρώ) το 2015. Η LafargeHolcim αποτελεί το σημείο αναφοράς του κλάδου στον τομέα Έρευνας & Ανάπτυξης και εξυπηρετεί κάθε κατασκευαστική ανάγκη – από μια μεμονωμένη οικοδομή έως τα μεγαλύτερα και πιο περίπλοκα έργα – με την πιο ευρεία γκάμα προϊόντων προστιθέμενης αξίας, καινοτόμων υπηρεσιών και ολοκληρωμένων κατασκευαστικών λύσεων. Με δέσμευση στην ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων για καλύτερες κατασκευές και υποδομές, καθώς και στη συνεισφορά σε μια υψηλότερη ποιότητα ζωής, ο Όμιλος είναι ιδανικά τοποθετημένος για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της αυξανόμενης αστικοποίησης.

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grΑφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: