Το 1995, στο σπίτι του Μίκη στην Αθήνα, ηχογραφήθηκε η συνομιλία που είχε με τον στενό φίλο και συνεργάτη του, τον Μίμη Ανδρουλάκη. Η συνομιλία μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΦΛΑΣ, με ενδιάμεσες προσθήκες τραγουδιών του Μίκη. Εντόπισα το σημείο στο οποίο η πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση έφτασε και στο πού επιθυμούσε να ταφεί ο Μίκης, μετά θάνατον!

Με μεγάλη ευχαρίστηση, παρ’ όλη τη λύπη μου των τελευταίων ημερών, διέθεσα όλη την Κυριακή, σήμερα (5-9-2021) για να ακούσω πάλι και να επεξεργαστώ, το 4,5 ωρών αρχικό υλικό. Επέλεξα την ουσία, έκανα βίντεο και το ανέβασα στο You Tube, στο λογαριασμό μου
α. Ευχαριστώ τον καλό μου φίλο Μίμη Ανδρουλάκη, που ανέβασε στο facebook του, για μένα (με την ευκαιρία), το πρωτότυπο ραδιοφωνικό υλικό.
β. Επιθυμώ να γίνει γνωστή και με τη φωνή του ίδιου του Μίκη, η επιθυμία του να ταφεί στην Κρήτη με τους δικούς του και να αποτύχουν τα σχέδια των άρρωστων τρωκτικών!
γ. Ως παραγωγός αυτού του βίντεο, δηλώνω ότι δεν στοχεύω σε κανενός είδους όφελος!
δ. Επίσης, ως παραγωγός αυτού του βίντεο, δηλώνω ότι δεν επιθυμώ να κάνει χρήση του ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. Απλώς δεν επιθυμώ, τίποτε περισσότερο!
Πάνος Σαββόπουλος
Ακούστε το απόσπασμα
Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr