Home > Πολιτισμος - Κοινωνικα > Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού στα σχολεία της Αγίας Άννας και της Τριάδας

Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού στα σχολεία της Αγίας Άννας και της Τριάδας


There are no slides in this slider.There are no slides in this slider.


Η Αγγελάκης ΑΕ στηρίζει έμπρακτα τον τόπο της και τα παιδιά της Εύβοιας, προσφέροντας σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της Αγίας Άννας και κλιματιστική μονάδα στο Δημοτικό Σχολείο Τριάδας του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.

Μέσα από αυτή τη δράση, η Αγγελάκης συμβάλλει ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης αλλά και της καθημερινότητας των παιδιών στο σχολικό περιβάλλον και ταυτόχρονα δηλώνει την αμέριστη υποστήριξή της στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας, που τόσο δοκιμάστηκε φέτος από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Την Τρίτη 21/12, στις 16:30, στο γιορτινό κλίμα των ημερών, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παράδοση του τεχνολογικού εξοπλισμού στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Άννας, παρουσία του Δημάρχου της κοινότητας, κ. Γιώργου Τσαπουρνιώτη, της Διευθύντριας του σχολείου, κ. Μαρίας Ντίμου και εκπροσώπων του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου, και συγκεκριμένα των κυριών Σταματούλας Λάζου και Ασημίνας Σταΰδη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος κ. Άγγελος Σταματέλλος και η κ. Γιώτα Κωνσταντίνου.

Το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Άννας ιδρύθηκε την δεκαετία 1960-1970 και αποτελεί δωρεά ενός κατοίκου του χωριού. Σήμερα, στο σχολείο φοιτούν 32 παιδιά από 8 κοντινά χωριά της περιοχής και τα τελευταία χρόνια λειτουργεί και προαιρετικό ολοήμερο σχολείο.

Η Αγγελάκης ΑΕ υποστηρίζει ενεργά την τοπική κοινωνία και οικονομία και στέκεται αρωγός σε ευπαθείς ομάδες και κοινωνικούς φορείς, με τις δράσεις κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα της Εύβοιας. Με αφοσίωση και μεράκι, η εταιρεία εξελίχθηκε, σταδιακά, σε καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου. Από το 1992, διατηρεί υπερσύγχρονη μονάδα στην περιοχή του Πούρνου Ευβοίας και αποτελεί σταθερό πυλώνα τόσο ανάπτυξης, για την ελληνική περιφέρεια, όσο και στήριξης της οικονομίας.

Σήμερα, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. κατέχει σημαντική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, συντηρώντας άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με σεβασμό στον άνθρωπο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, παραμένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grΑφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: