Home > Πολιτισμος - Κοινωνικα > Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 – 14 Οκτωβρίου… Οδηγίες προς ναυτιλομένους!

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 – 14 Οκτωβρίου… Οδηγίες προς ναυτιλομένους!


There are no slides in this slider.There are no slides in this slider.


Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Δώστε μικρές καθημερινές χαρές στον εαυτό σας… το αξίζει

ΚΡΙΟΣ.  Αυτή την εβδομάδα πρέπει να γίνετε ευέλικτοι, δεν ωφελεί να εκνευριστείτε. Όμως διαφυλάξτε τα συμφέροντα σας. Σίγουρα κάτι σας είχαν κρύψει. Ανατροπές σε ερωτικές σχέσεις  και επιθυμία για ένα παλαιό έρωτα, που πολύ πιθανόν να έχει αφήσει κατάλοιπα. Ίσως εμφανιστεί πάλι σε μια παρέα, μην κάνετε λάθος και μπείτε στον πειρασμό. Επίσης ότι έχει σχέση με εκκρεμότητες οικονομικές και δημόσιο θα ξανά εμφανιστούν και με δυσκολία θα πρέπει να τα διευθετήσετε. Όλα αυτά θα σας κάνουν να μην μπορείτε να συνεργαστείτε και οι κόντρες θα επεκταθούν στην καριέρα και στις διαπροσωπικές σχέσεις. Διαπραγματευτείτε !

ΤΑΥΡΟΣ.  Εσείς των πρώτων ημερών βρίσκεστε συχνά σε «νευρικό κλονισμό», δεν προλαβαίνετε τις ανατροπές που πολλές φορές εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε. Οι συνεργασίες βρίσκονται στην «κόψη του ξυραφιού», θα επανέρθουν διαμάχες στον χειρισμό διαφορών καταστάσεων και έτσι τώρα δεν θα αποφύγετε την αντιπαράθεση. Ξεφύγετε πια από παλαιές δυσάρεστες εμπειρίες γιατί μόνο έτσι θα προχωρήσετε. Η καθημερινότητα σας και ο εργασιακός χώρος σας απογοητεύουν. Πρέπει να εμβαθύνετε και να σταθεροποιήσετε τις σκέψεις σας, έτσι ώστε να καταλάβουν οι συνεργάτες και ο/ή σύντροφός τι ακριβώς ενστερνίζεστε. Το πείσμα δεν ωφελεί. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο είστε γενικά ήρεμοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Η νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να αρχίσετε να ασχολείστε με κάποιο χόμπι, με τα παιδιά ή σε άλλη περίπτωση με αγαπημένα πρόσωπα. Εσείς του 2ου δεκαημέρου μην βγάζετε τις φοβίες σας και μην κάνετε υπόγειες κινήσεις, που θα φέρουν σε δύσκολη τα παιδιά σας ή την/τον ερωτικό σύντροφο. Ανακινούνται για άλλη μια φορά οι διαφορές που υπάρχουν στον τρόπο που ζείτε και σκέφτεστε σε σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου μπορεί να έχετε μια μικρή αναστάτωση στην καθημερινότητα ή στον εργασιακό χώρο. Αυτός δεν είναι λόγος για να σας πιάσουν τα  ψυχοσωματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Έχετε στρέψει την προσοχή σας σε ότι σας ευχαριστεί, παρέες, χόμπι, έρωτες και σε όσους έχουν παιδιά ασχολείστε με την πρόοδο τους και στις συναναστροφές τους.  Μερικές φορές όμως ίσως εσείς των πρώτων ημερών, αισθάνεστε να μην γίνονται όλα έτσι όπως τα θέλετε. Νομίζετε ότι σας ανατρέπουν τα σχέδια, δεν συμβαίνει αυτό απλά δεν μπορούν όλοι να συμφωνούν με τις απόψεις σας. Ο έντονος ερωτισμός που πολλές φορές δεν μπορείτε να εκφράσετε, σας προκαλεί συγκρούσεις εσωτερικές ή φτάνετε στο άλλο άκρο και εκφράζεστε απότομα, με συνέπεια να δημιουργείτε προβλήματα στις σχέσεις σας. Προσοχή στα έξοδα.

ΛΕΩΝ.  Διαφωνίες με τα οικία σας πρόσωπα που αφορούν τους στόχους  και την καριέρα, σας εκνευρίζουν. Ο/Η σύντροφος σκαλίζουν παλιές οικογενειακές υποθέσεις δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να συζητήσετε. Πληγωμένα συναισθήματα σας κάνουν να φέρεστε εγωιστικά. Προσέχετε τις πληροφορίες που λαμβάνετε μπορεί να έχουν σαν στόχο απλά να σας ξαφνιάσουν και να σας αποπροσανατολίσουν ή να σας εκνευρίσουν, μην τους δώσετε την ευχαρίστηση. Σκεφτείτε πριν απαντήσετε, αποφύγετε άτομα που θα σας χαλάσουν την μέρα. Στο τέλος της εβδομάδος βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και ασχοληθείτε με την καθημερινότητα και την υγεία σας. Άτομα μεγαλύτερα στην ηλικία μπορεί να σας φανούν χρήσιμα με τις συμβουλές τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου αυτή την εβδομάδα θα βρίσκεστε συνέχεια σε κίνηση, το περιβάλλον (συγγενείς, γείτονες κτλ ) θα σας εκνευρίσουν με τις ιδέες τους ή τις αποκαλύψεις τους. Ενώ στο τέλος της εβδομάδας θα μπορέσετε να χειριστείτε καλύτερα τα πρακτικά ζητήματα. Αυτό που πρέπει να προσέχετε γενικά όλοι, είναι οι μετακινήσεις σας και οι συζητήσεις που σκαλίζουν το παρελθόν. Δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα να βγάλετε από μέσα σας ότι σας απασχολεί και σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Κάποια οικονομικά θέματα θα βγουν στην επιφάνεια και μέχρι το τέλος του μήνα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

ΖΥΓΟΣ.  Σε πρώτη προτεραιότητα είναι οι αξίες σας και οι ηθικές αλλά και πρακτικότερα οι οικονομικές που βάλλονται από ανατροπές και συμφωνίες που είχαν «ψηλά» γράμματα και δεν τα είχατε προσέξει. Θέλετε να επιβληθείτε στην οικογένεια σας ή μπορεί να γίνει το αντίθετο, προσέξτε πως θα το χειριστείτε για να μην υπάρχουν ρίξεις. Ίσως επίσης να σας απασχολήσει ένα κληρονομικό θέμα που δεν φαίνεται υπέρ σας. Μην κάνετε έξοδα, αντισταθείτε σε πειρασμούς αυτό το διάστημα γιατί θα σας φέρουν σε αδιέξοδο και οικονομικό αλλά και ερωτικό. Στο τέλος της εβδομάδας προσπαθείτε να βρείτε στήριγμα από ένα μέλος της οικογένειας, αφού θα έχετε δόμηση καλύτερα τις σκέψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Δεν σας κρύβω ότι είστε πρωταγωνιστές αυτή την εβδομάδα. Εσείς επικοινωνείτε με συνεργάτες και προκαλούνται διαπληκτισμοί. Με την οικογένεια και ότι έχει σχέση με τα ακίνητα ή «μάχη» είναι σχεδόν σίγουρη, πρέπει να δείτε που θα ρίξετε το βάρος σας γιατί έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα, που περιμένουν σωστή διαχείριση από εσάς. Κρυφές ενέργειες μπορεί να γίνονται από το περιβάλλον σας ή εσείς αντίστοιχα κάνετε σχέδια, προσοχή μπορεί να έχει αντίκτυπο και στην καριέρα. Ασχοληθείτε με πνευματικές εργασίες που θα σας βγάλουν από το προσωρινό αδιέξοδο. Το τελευταίο 10 ήμερο του ζωδίου έχει μεγάλη εύνοια από το περιβάλλον. Στο τέλος της εβδομάδας αποφασίζετε να διαπραγματευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Θέλετε να αλλάξετε την καθημερινότητα σας, δεν μπορείτε αυτό το διάστημα να εμπιστευτείτε εύκολα τους άλλους. Όμως θα θέλατε να αφήσετε ακόμα και την εργασία σας και να απομονωθείτε. Τα οικονομικά σας βάλλονται από ομάδες, εταιρίες, εξωτερικό κτλ αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας πρέπει να λειτουργήσετε άμεσα. Κρυφές ενέργειες και σχέδια επανέρχονται από το περιβάλλον. Μυστικά και κουτσομπολιά που ακούτε πρέπει να τα εξετάσετε με ωριμότητα. Επίσης έγγραφα και συζητήσεις για οικονομικά θέματα θέλουν μεγαλύτερη προσοχή μην μπλέκεται σε συνωμοσίες. Έχετε μεγάλη δυνατότητα όμως, να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά μετά από μία μυστική συμφωνία στο τέλος της εβδομάδας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Η μετάλλαξη που γίνετε στην προσωπικότητα προσκρούει αυτό το διάστημα σε άτομα κύρους και εξουσίας ή οι στόχοι και η καριέρα βρίσκουν «τοίχο». Οι ομοϊδεάτες, παρέες, ομάδες ξαναγυρνούν και κάνουν προσφορές που δεν συμφέρουν καθόλου τα οικονομικά σας. Η νέα Σελήνη είναι αποκαλυπτική γιατί δείχνει με ένα τρόπο ότι οι στόχοι αναιρούνται και μεταβάλλονται αυτό το διάστημα. Νομίζει κανείς ότι θέλετε να αλλάξετε όλο το σύστημα για να μπορέσετε να το από δεχτείτε, κάτι φυσικά που δεν είναι εύκολο.        Έντονός ανταγωνισμός. Ιδιαίτερα το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου έχει πίεση και καθήκοντα που πρέπει να βγάλει εις πέρας όπως επίσης έχετε όμως και προτάσεις και ξαφνικές συναντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Όλη η ένταση εστιάζετε στον τομέα των στόχων και στην καριέρα, είναι αυτό που λέμε πολλές φορές, πόσα εμπόδια πρέπει να ξεπεράσετε για να φτάσετε τελικά; Αυτό το διάστημα αρκετά. Έρχεστε σε κατά μέτωπο αντιπαράθεση με τον διαφορετικό τρόπο σκέψεις των ανταγωνιστών, οπότε κατευθείαν το πρώτο που πρέπει να σκεφτείτε είναι με πιο τρόπο θα τους «πολεμήσετε»  και θα τους πείσετε για τις απόψεις σας. Αυτή την εβδομάδα θα γίνετε πιο μαχητικοί και ανταγωνιστικοί, έχετε την ανάγκη της επιβεβαίωσης. Μην εκθέσετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο λόγο τις παρορμητικότητα σας. Αυτοί που έχετε γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο, στην πορεία θα έχετε δυνατότητα να πετύχετε τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ.  Αναδύονται φοβίες και εσωτερικές ανακατατάξεις. Θέλει λίγο προσοχή σε ότι αφορά ταξίδια μακρινά που εκεί πιθανόν να προκύψει ένταση «ανατροπές», όπως επίσης  και φανατισμός για θρησκευτικές ή μεταφυσικές ανησυχίες που τυχόν έχετε. Σε πρακτικό επίπεδο, ομάδες που συναναστρέφεστε σας δημιουργούν προβλήματα σε ψυχολογικό επίπεδο, και αυτό γίνεται πιο έντονο σε συνδυασμό με τις δικές σας ανασφάλειες. Αυτό που θα σας βοηθήσει είναι η ασχολία με την μελέτη και την κατανόηση των ανασφαλειών που σας δημιουργούν άνθρωποι που δεν έχουν αποκαλύψει το πραγματικό τους πρόσωπο «κρυφοί εχθροί».  Οι των τελευταίων ημερών κατορθώνετε και κατοχυρώνετε τις ιδέες σας σε «παρέες» ομάδες, κόμματα, συλλόγους κτλ.

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grΑφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: