Home > Πολιτισμος - Κοινωνικα > Κοπή Πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας στη Χαλκίδα Παρόντες οι «Αθανάσιος Κορφιάτης» το Χορευτικό της Αιδηψού και οι «Χοροβίαι»

Κοπή Πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας στη Χαλκίδα Παρόντες οι «Αθανάσιος Κορφιάτης» το Χορευτικό της Αιδηψού και οι «Χοροβίαι»


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012, στη Χαλκίδα, στο κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ευβοίας παρουσία των αρχών του Νομού μας και πολύ κόσμου.

Ο Δεσπότης ευλόγησε την πίτα και η κ. Κομπορόζου ψυχή της διοργάνωσης βοήθησε να κεραστούν οι 500 χορευτές που πλημμύρισαν το κλειστό Γυμναστήριο. Χορευτικά από όλα τα μέρη της Εύβοιας πλαισίωσαν την εκδήλωση με χορούς Μακεδονίας, Πελοποννήσου, Δωδεκανήσων και Εύβοιας. Από τη Βόρεια Εύβοια συμμετείχαν το χορευτικό συγκρότημα Ιστιαίας «Αθανάσιος Κορφιάτης», συμμετείχε με τρία τμήματα (παιδικό, εφηβικό και ενηλίκων), το Χορευτικό της Αιδηψού(παιδικό, εφηβικό και ενηλίκων), με 80 άτομα  που κέρδισε και το φλουρί, όπως και ο χορευτικός Σύλλογος «Χοροβίαι» από τις Ροβιές χορεύοντας χορούς των παραπάνω περιοχών. Τις ευχές μας για καλή χρονιά στέλνουμε με αγάπη, σε όλους τους συμμετέχοντες και ευχόμαστε να ακολουθούν πάντα και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις.
Πάρη Ντελκή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



error: