Home > Hot ! > 28 δέματα αγάπης μοίρασε η Επιτροπή Αγώνα Επιβίωσης κι Αναγέννησης της Καμένης βόρειας Εύβοιας

28 δέματα αγάπης μοίρασε η Επιτροπή Αγώνα Επιβίωσης κι Αναγέννησης της Καμένης βόρειας Εύβοιας


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


“Eυχαριστούμε που μας σκέφτεστε” ήταν η κουβέντα όλων όσων παρέλαβαν τα 28 δέματα αγάπης που μοιράστηκαν σε Τσαπουρνιά, Παπάδες, Αχλάδι, Κοτσικιά, Αγία Άννα, Κεράμεια, Ροβιές με τρόφιμα, λάδι κ λίγο κρέας.

Πίσω από αυτή την προσφορά στον συνάνθρωπο ήταν η Επιτροπή Αγώνα Επιβίωσης κι Αναγέννησης της Καμένης βόρειας Εύβοιας και οι ενορίες Ταξιάρχη, Ωρεών, Αιδηψού, Λ. Αιδηψού, Ιστιαίας Αγ. Αθανάσιος που στήριξαν αυτή την κίνηση.

“Δυστυχώς δεν καταφέραμε να τους καλύψουμε όλους” είπαν οι Ιωάννα Κωνσταντινίδη, Τόνια Μπεκιάρη, και Κική Καραβά, που γύρισαν πόρτα πόρτα και μοίρασαν αγάπη.

Εμείς λέμε πάντα άξιες και καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: