Λάβαμε και δημοσιεύουμε ως έχει το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «ΘΕΜΑ: «Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας 2015».
ΣΧΕΤ.: Α.Π.2221.12/20028/2015/15-09-2015 Διαταγή ΥΠ.Ο.Υ.Ν.Τ./Δ.Α.Ν.
1. Σας γνωρίζουμε ότι από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου 2015 ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός (IMO) έχει προγραμματίσει τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ναυτικής Ημέρας (World Maritime Day) για το έτος 2015. Ειδικά για τη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί την 24 Σεπτεμβρίου 2015.
2. Το θέμα του φετινού εορτασμού είναι «Ναυτική Παιδεία και Εκπαίδευση».
3. Υπηρεσίες, Φορείς και Πλοίαρχοι Ε/Γ-Ο/Γ στους οποίους αποστέλλεται το παρόν παρακαλούνται για σημαιοστολισμό και φωταγώγηση των Υπηρεσιών και πλοίων την 24/09/2015.
4. Μέσα ενημέρωσης στα οποία κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται όπως δημοσιεύσουν το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα IMO KOJI SEKEMIZU.”
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr