Home > Επιστολες - Ανακοινωσεις > ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α.: Και με ανάθεση από τις Περιφέρειες η μεταφορά των μαθητών

ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α.: Και με ανάθεση από τις Περιφέρειες η μεταφορά των μαθητών


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

metafores

 

ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α.: ΚΑΙ με ανάθεση από τις Περιφέρειες η μεταφορά των μαθητών
Με ρύθμιση, λύνεται το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών, που επανέρχεται κάθε χρόνο, καθώς πολλοί διαγωνισμοί δεν είχαν ολοκληρωθεί ή είχαν αποβεί άγονοι, με αποτέλεσμα χιλιάδες μαθητές να αδυνατούν να παρακολουθήσουν μαθήματα, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Έτσι, εισάγονται πάγιες διατάξεις για την ορθολογική κάλυψη, τόσο των αδιάθετων, όσο και των νέων δρομολογίων, με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, αλλά και την εξοικονόμηση πόρων, με μεταφορά σε ομάδες δρομολογίων ή / και σε μεμονωμένα δρομολόγια.

Το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με διάταξη που συμπεριλαμβάνεται σε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, αλλά και με σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση, προβλέπει τη δυνατότητα στις Περιφέρειες να οργανώνουν τη μεταφορά μαθητών και συγκεκριμένα, μπορεί να γίνει ανάθεση κατά περίπτωση:

– σε προσωρινούς μειοδότες που προκύπτουν από διαγωνισμούς που έχουν προχωρήσει,

– σε μεταφορείς που ήταν την προηγούμενη σχολική χρονιά και

– με νέα διαπραγμάτευση.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: