Home > Πολιτισμος - Κοινωνικα > Που γεννιούνται τα παιχνίδια… έμαθαν στον Ν. Πύργο

Που γεννιούνται τα παιχνίδια… έμαθαν στον Ν. Πύργο


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


theatr (1) 

 

Το βράδυ της Τετάρτης 12 Αυγούστου τα μικροί και μεγάλοι στον Ν. Πύργο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την κούκλο-θεατρική παράσταση «Που γεννιούνται τα παιχνίδια;». Καθώς ο Σύλλογος Νεοπυργιωτών Εύβοιας φιλοξένησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού σχολείου του Ν. Πύργου το ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΑΛΑ της Κυριακής Δοξαρά που κατάγεται από τον Ν. Πύργο και του Βασίλη Ροδίτη. Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου Πέτρου Τσελούδη, ενώ στην συνέχεια τα φώτα χαμήλωσαν και ξεκίνησε η παράσταση.

theatr

Η παράσταση με τίτλο «Που γεννιούνται τα παιχνίδια;» που ήθελε μέσα από την ιστορία του μικρού Άγγελου να περάσει ένα μήνυμα κατά της παιδικής εργασίας και τα παιδιά που παρακολούθησαν την παράσταση πως τα παιχνίδια που κρατάνε στα χέρια τους και ίσως πολλές φορές δεν τα εκτιμούν τα έχουν κατασκευαστεί σε μακρινές χώρες από παιδικά χέρια που αυτά δεν έχουν χρόνο για παιχνίδι καθώς αναγκάζονται να δουλεύουν. Να σημειώσουμε πως η όλη οργάνωση της βραδιάς, από τον Σύλλογο Νεοπυργιωτών Ευβοίας, ήταν αρκετά καλή και δεν ήταν η μοναδική γιατί ο Σύλλογος μέσα στον Αύγουστο έχει προγραμματίσει και άλλες εκδηλώσεις.

Αχιλλέας Κάπρος

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: