Home > Πολιτισμος - Κοινωνικα > Ευχαριστήρια επιστολή για το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας 2016

Ευχαριστήρια επιστολή για το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας 2016


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


ImageHandler

 

Με βαθιά αισθήματα ικανοποίησης και γιατί όχι χαράς,  αγκαλιάζουμε έναν νέο θεσμό που γεννήθηκε στη Χαλκίδα και ξεκινάει να γράφει τη δική του ιστορία εντός και εκτός Ελλάδας.

Το Θαλασσινό Καρναβάλι που φλερτάριζε σαν ιδέα με το μυαλό μας, εδώ και χρόνια, φέτος πήρε την τελική του μορφή και καταφέραμε να το κάνουμε πραγματικότητα , ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μας.

Ένα μοναδικό υπερθέαμα μέσα στον Ευβοϊκό, που ανέδειξε όχι μόνο το συγκριτικό πλεονέκτημα της πόλης μας, το υδάτινο στοιχείο, αλλά και την ίδια της την καρδιά, τους ανθρώπους, που αγαπούν τη Χαλκίδα και τολμούν να σχεδιάζουν, να υλοποιούν και να παρουσιάζουν μια πόλη ξεχωριστή, που σαν τα νερά της, το Αδύνατο και …. Τρελό, το φτάνουν στο πιο δυνατό του σημείο!

Η Χαλκίδα κατάφερε με το φετινό Θαλασσινό Καρναβάλι της, να κερδίσει πανελλαδικά κι όχι μόνο, τις εντυπώσεις και να συναγωνίζεται ήδη, με την παρθενική της εμφάνιση, καρναβάλια Ελληνικών πόλεων, που έχουν παράδοση και πορεία πολλών ετών, κατατάσσοντας τη στην 4η θέση προτίμησης, σε πρόσφατη ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ έχοντας τη στήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και στο πλευρό του, εθελοντές που πίστεψαν στην ιδέα του διαφορετικού, μοναδικού, ξεχωριστού Θαλασσινού Καρναβαλιού, είναι σε θέση να εκφράζει και να μοιράζεται με όλη την πόλη, αισθήματα περηφάνιας και συγκίνησης, για το επιτυχές κατά κοινή ομολογία αποτέλεσμα μιας δουλειάς πολλών ωρών.

Εξαρχής ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα, αφού πέραν των άλλων, έπρεπε να αντιμετωπίσουμε και φυσικούς παράγοντες, όπως οι καιρικές συνθήκες, την ιδιαιτερότητα των ρευμάτων του Ευρίπου, καθώς και τις δυσκολίες έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού στον Οργανισμό μας, απόρροια της σημερινής οικονομικής κατάστασης.

Σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, για την οποία έχεις να εργαστείς σε πολλά επίπεδα και με πολλούς τομείς, οι παραλείψεις και τα τυχών προβλήματα είναι αναπόφευκτα.

Η ουσία όμως είναι πως μπήκε ο θεμέλιος λίθος για έναν θεσμό που τον αγκάλιασε μια μερίδα κόσμου και όλα δείχνουν πως μετά την Κυριακή της αποκριάς, τον πιστεύουν και θα τον στηρίξουν εκατοντάδες συμπολιτών μας.

Άλλωστε, τα οφέλη στην πόλη δεν περιορίζονται στη μια ημέρα, αλλά είναι μακροπρόθεσμα, από διοργανώσεις τέτοιου βεληνεκούς.

Αρκεί να τονίσουμε πως υπήρξε 100% πληρότητα στα ξενοδοχεία της Χαλκίδας και των γύρω Δήμων, προ δεκαπενθημέρου του τελευταίου τριημέρου της αποκριάς. Επιπλέον, ταξίδεψαν στην Ελλάδα, αποκλειστικά για το Θαλασσινό καρναβάλι μας, ομογενείς από το εξωτερικό, ενώ την Κυριακή η Χαλκίδα, είχε τουλάχιστον 60.000 επισκέπτες

Βέβαια, χωρίς τη βοήθεια, συμπαράσταση των εθελοντών ιδιωτών που βρέθηκαν στο πλευρό μας και ανέλαβαν καίριους ρόλους στη διοργάνωση, καθώς και των χορηγών μας, δε θα μπορούσαμε σήμερα, να κάνουμε λόγο για την απόλυτη επιτυχία που κάνει το γύρω της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Σ’ όλους αυτούς που εργάστηκαν στο πλευρό του ΔΟΑΠΠΕΧ όλο αυτό το χρονικό διάστημα και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με ευθύνη και υπευθυνότητα στο Θαλασσινό Καρναβάλι, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και από τα βάθη της καρδιάς μας, ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

 

Με μεράκι και αγάπη για τη Χαλκίδα και με την αμέριστη συμπαράσταση σας, αποτελέσατε για εμάς την κινητήριο δύναμη, να φτάσουμε μέχρι τέλους και να πετύχουμε το στόχο μας.

 

 

 

 

Εσωτ. Διανομή.

1. Αρχείο

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Η Πρόεδρος

 

Λίλιαν  Ζλακώνη

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: