Home > Πολιτισμος - Κοινωνικα > Φωτόδεντρο: Η Ταινία της Τετάρτης

There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


A_Late_Quartet-770083313-large

Κομεντί 2012 | Έγχρ. | Διάρκεια: 98′
Σε ένα βρετανικό οίκο ευγηρίας για συνταξιούχους μουσικούς τέσσερις κλασικοί τραγουδιστές με ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν πρέπει να προετοιμαστούν για ένα κρίσιμο ρεσιτάλ, όπου θα τραγουδήσουν το «Bella figlia dell’ amore» (γνωστό ως κουαρτέτο) από τον «Ριγκολέτο» του Τζουζέπε Βέρντι.
Συνταγογραφημένη (αλά «Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ») κομεντί χαρακτήρων με βρετανικό φλέγμα, πολλές δραματικές πινελιές και best of άριες. Η πάντα φερέγγυα Μάγκι Σμιθ (υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα) και η κωμικά χαριτωμένη Πολίν Κόλινς κλέβουν τις εντυπώσεις από ένα απολαυστικό ερμηνευτικό επιτελείο.
Εγκάρδια
Το “Φωτόδεντρο”
Για Τον Πολιτισμό Και Το Περιβάλλον
6973002204: Στέλλα Ματιγάκη
6946517777: Χρήστος Μιχ. Αλεξανδρής

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: