Home > Πολιτισμος - Κοινωνικα > Ο ” ΝΗΛΕΥΣ” στο Ελληνο – Ουγγρικό Αντάμωμα

Ο ” ΝΗΛΕΥΣ” στο Ελληνο – Ουγγρικό Αντάμωμα


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


Στο Ελληνο-Ουγγρικό Αντάμωμα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Dunakeszi της Βουδαπέστης το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα το – με πρόταση του ΄Ομίλου της UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας (ΟΠΣΕ) – προσκαλεσμένο χορευτικό συγκρότημα της Αγίας Άννας ” ΝΗΛΕΥΣ”.

ΝΗΛΕΥΣ._nΟ ” ΝΗΛΕΥΣ” θα χορέψει ελληνικούς χορούς, μέρος των οποίων θα διδάξει στους προσκεκλημένους θεατές, ενώ η ελληνική ορχήστρα “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ” των εκεί ομογενών θα συνοδεύσει ελληνο-ουγγρικό γλέντι που θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα της 27ης Αυγούστου.

Η ελληνική αποστολή, αποτελούμενη από 46 άτομα, θα αναχωρήσει από την Αγία Άννα στις 24 Αυγούστου και διασχίζοντας 4 κράτη (Ελλάδα, Σερβία, Ουγγαρία και Αυστρία) θα φθάσει στον προορισμό της, απ’ όπου θα επιστρέψει στην ΄Ελλάδα στις 30 Αυγούστου, αφού εν τω μεταξύ θα έχει επισκεφθεί αξιοθέατα αυτών των χωρών και ιδιαιτέρως της Βουδαπέστης και Βιέννης. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: