Μεγάλη η συμμετοχή στη πεζοπορία στους Παπάδες
Το μυστικό μονοπάτι των καταρρακτών
Μεγάλη επιτυχία είχε η διοργάνωση της πεζοπορίας στο «μυστικό μονοπάτι των καταρρακτών» στους Παπάδες την Κυριακή 26 Απριλίου. Εκατοντάδες φυσιολάτρες πλαισίωσαν την εκδήλωση η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι με παραδοσιακή συνεστίαση.
Στην εκκίνηση παρευρέθη ο αν. Υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη διοργάνωση και πως αυτές οι διοργανώσεις είναι ένα παράδειγμα, ώστε να κάνει η Βόρεια Εύβοια ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα στις δυνατότητές που έχει, στις ομορφιές της και στους επισκέπτες της. Ο δασολόγος Σπύρος Ζίγκιρης επαίνεσε την άψογη διοργάνωση εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου των Παπάδων.
Οι φωτογραφίες είναι από το fb της Ελένης Αλεξανδρίδη, την οποία και ευχαριστούμε.
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr