Home > Hot ! > Κλήρωση μιας Lavazza Blue στον «Παλμό της Βόρειας Εύβοιας» για έναν τυχερό!

Κλήρωση μιας Lavazza Blue στον «Παλμό της Βόρειας Εύβοιας» για έναν τυχερό!


There are no slides in this slider.There are no slides in this slider.


diagonismosΟ «Παλμός της Βόρειας Εύβοιας» σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπο της Lavazza Άρη Στουρνάρα διοργανώνει μια κλήρωση με δώρο μια καφετιέρα Lavazza Blue για το σπίτι ή το γραφείο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία. Μπορεί να είστε εσείς ο νικητής! Απλά συγκεντρώστε τα κουπόνια από την εφημερίδα ή πατήστε LIKE στη σελίδα του «Παλμού» στο FACE BOOK και κάντε κοινοποίηση την κλήρωση.

Όροι και προϋποθέσεις κλήρωσης

Μέρος στην κλήρωση παίρνουν όσοι μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, φέρουν ή έχουν αποστείλει ταχυδρομικά τέσσερα κουπόνια από την κυκλοφορία των φύλλων του «Παλμού της Βόρειας Εύβοιας» ή την μετάβαση στην ηλεκτρονική έκδοση του «Παλμού» και το πατώντας like στη σελίδα μας στο face book και κάνοντας παράλληλα κοινοποίηση (Share) του διαγωνισμού, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση που θα γίνει το Σάββατο στις 7 Νοεμβρίου στο γραφείο του Παλμού στις 6.30 το απόγευμα.
1.Από την κλήρωση εξαιρούνται οι υπάλληλοι, οι επίσημοι συνεργάτες καθώς και οι πάσης φύσεως εργαζόμενοι, με οιαδήποτε σχέση εργασίας, της εφημερίδας «Παλμός της Βόρειας Εύβοιας».
2.Σε περίπτωση που ο τυχερός είναι εκτός Ελλάδας επιβαρύνεται των μεταφορικών εξόδων.
3. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.
4. Από την κλήρωση θα αναδειχθεί (1) νικητής.
5. Ο νικητής θα ενημερωθεί ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά –αν δεν είναι παρών- εντός χρονικού διαστήματος 15 ημερών από την ημέρα της κλήρωσης και το όνομά του θα αναρτηθεί στο www.palmosev.gr.
Σε περίπτωση κατά την οποία o «Παλμός της Βόρειας Εύβοιας» δεν καταφέρει να επικοινωνήσει με τον νικητή, εντός της ανωτέρω προθεσμίας, για οποιοδήποτε λόγο ή σε περίπτωση που αποφασίσει την ακύρωση της συμμετοχής του εν λόγω νικητή βάσει των παρόντων όρων ή ο νικητής αρνηθεί ή αμελήσει να παραλάβει το δώρο του στο παρόν διάστημα της τασσόμενης προθεσμίας τότε ο «Παλμός της Βόρειας Εύβοιας» απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση παράδοσής του δώρου απέναντι στο νικητή.
6. Η συμμετοχή προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του παρόντος. Ο χρήστης με τη συμμετοχή του στην κλήρωση, παρέχει στον «Παλμό της Βόρειας Εύβοιας» την ανέκκλητη συναίνεσή του για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, για την εξυπηρέτηση των σκοπών της εν λόγω κλήρωσης, καθώς και αναγνωρίζει αποδέχεται και συναινεί στην επεξεργασία των δεδομένων του, σύμφωνα με τους παρόντες Όρους.
7. Ο «Παλμός της Βόρειας Εύβοιας» διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει οποτεδήποτε τους όρους, να αναβάλλει ή και να ματαιώσει την κλήρωση, χωρίς προειδοποίηση.
8. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο «Παλμός της Βόρειας Εύβοιας» για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση, απόδοση και γενικά με την πραγματική και νομική κατάσταση του δώρου της κλήρωσης. Επίσης ο «Παλμός της Βόρειας Εύβοιας» δεν υπέχει οιαδήποτε ευθύνη ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί ή ζημία ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτόν, κατά τη χρήση του δώρου, ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία..
9. Το δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό, δεν δύνανται να εξαργυρωθεί σε χρήμα ούτε να ανταλλαγεί με άλλα. Ο «Παλμός της Βόρειας Εύβοιας» διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα προβολής του νικητή και τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης.
10. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη της προωθητικής ενέργειας, στις 5/11/2015 , οι συμμετοχές δεν είναι πλέον δυνατές, τυχόν δε δηλωθείσες δε θα λαμβάνονται υπόψη.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grΑφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: