Περισσoτερα"/>
Home > Αστυνομικα > Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εκδήλωση στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εκδήλωση στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας

Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, ειδική εκδήλωση στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Σώματος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολούθησε ομιλία από την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Ομιλίες πραγματοποίησαν ακόμα η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων του Αρχηγείου, Ταξίαρχος Σοφία Λαμπροπούλου και η Αστυφύλακας Λαγουδάκη – Καλογεράκη Άρτεμις της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής.

 

 

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, η Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Προϊστάμενοι των Κλάδων του Αρχηγείου, Διευθυντές Διευθύνσεων και Αυτοτελών Κεντρικών Υπηρεσιών του Σώματος, Διευθυντές Διευθύνσεων της Αττικής, Αξιωματικοί και αστυνομικό προσωπικό.

 

Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: