Περισσoτερα"/>
Home > Πολιτισμος - Κοινωνικα > Οι Special Olympics Π.Ε. Ευβοίας στην εκδήλωση του 1ου Λυκείου Χαλκίδας για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Οι Special Olympics Π.Ε. Ευβοίας στην εκδήλωση του 1ου Λυκείου Χαλκίδας για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Τα Special Olympics Π.Ε. Ευβοίας την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 συμμετείχαν , κατόπιν προσκλήσεως, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το 1ο Λύκειο Χαλκίδας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία [ΑμεΑ] .

Η εκδήλωση αποσκοπούσε στην ενημέρωση και στην επίδειξη του αθλήματος του Judo από αθλητές των S.O. Π.Ε. Εύβοιας για την ευαισθητοποίηση των μαθητών καθώς και την παρότρυνση τους να συμμετέχουν σε unified αθλήματα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Λυκείου , όπου προσήλθαν μαθήτριες και μαθητές που κατενθουσιάστηκαν και συμμετείχαναπό κοινού με τους αθλητές μας .

Στην επίδειξη του αθλήματος του Judo ήταν οι αθλητές μας: Γιώργος Μιχαηλίδης και Νίκος Δροσάτος υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους κ. Γιάννη Δήμου.

Τα Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας ευχαριστούν θερμά για την άριστη διοργάνωση και φιλοξενία την Διευθύντρια του 1ου Λυκείου Χαλκίδας κα Μαρία Ματθαίου , διδακτικό προσωπικό καθώς και τους μαθήτριες – μαθητές . Για όλους τους συμμετέχοντες ήταν μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Η Τοπική Επιτροπή Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας

There is no slider selected or the slider was deleted.

Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: