Περισσoτερα"/>
Home > Εκκλησια > Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στην ενορία Αγίου Νικολάου Ψαχνών

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στην ενορία Αγίου Νικολάου Ψαχνών

Στην Ενορία Αγίου Νικολάου, του πολιούχου της πόλεως των Ψαχνών, έδρας του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, κατά την εορτή του Αγίου Αμβροσίου Επίσκόπου Μεδιολάνων το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευσαν ο Αρχιμ. Θεοφύλακτος Τσαγκάρης-Προϊστάμενος του Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας Χαλκίδος και Υπεύθυνος του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Σεβασμιωτάτου και οι Διάκ. Νικόλαος Πριμηκύριος και Ευγένιος Τσάλλας, ενώ εκεί τον υποδέχθηκαν θερμά ο Εφημέριος της Ενορίας Αγ. Νικολάου Ψαχνών Πρωτ. Νικόλαος Δανέλης-Αρχ. Επίτροπος Μεσσαπίων και πλήθος πιστών, που προσήλθαν στον Ιερό Ναό, οι οποίοι ιδιαιτέρως χάρηκαν την παρουσία του Ποιμενάρχου τους στην Ενορία τους.

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο προς τους πιστούς, αναλύοντας την διατεταγμένη ευαγγελική περικοπή (κατά Λουκάν 13, 19-29), ενώ πριν την απόλυση ο Σεβασμιώτατος με τους περί αυτόν Κληρικούς τέλεσαν επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως κεκοιμημένων ενοριτών, των οποίων οι συγγενείς, κατά την εκκλησιαστική παράδοση, είχαν παραθέσει κόλλυβα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

There is no slider selected or the slider was deleted.

Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: