Περισσoτερα"/>
Home > Η κουζίνα μας > Κοτόπουλο με μανιτάρια και πιλάφι

Κοτόπουλο με μανιτάρια και πιλάφι

Υλικά για τέσσερα άτομα:

1 κιλό κοτόπουλο ψαχνό, 2 κρεμμύδια, 1 σκαφάκι μανιτάρια φρέσκα, 2 κουτάκια κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι, γλυκιά πάπρικα( ή καυτερή κατά προτίμηση)

ρύζι για πιλάφι

Εκτέλεση:

Κόβουμε το κοτόπουλο σε κυβάκια. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε. Βάζουμε σε τηγάνι ελαιόλαδο να κάψει και προσθέτουμε το κρέας. Το μαγειρεύουμε για 10-15 λεπτά να ψηθεί καλά. Έπειτα το βγάζουμε από το τηγάνι και προσθέτουμε στο τηγάνι τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες και τα μαγειρεύουμε. Στη συνέχεια τα βγάζουμε κι αυτά, και στο τηγάνι βάζουμε τα μανιτάρια κομμένα σε χονδρές φέτες. Αφού μαγειρευτούν κι αυτά, ρίχνουμε στο τηγάνι και το κοτόπουλο και τα κρεμμύδια και τη κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε για ένα- δύο λεπτά ανακατεύοντας και το φαγητό είναι έτοιμο.

Βράζουμε το ρύζι και σερβίρουμε με το κοτόπουλο.

Καλή επιτυχία!

ΠΗΓΗ: Οι συνταγές της Αργυρούλας

Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: