Περισσoτερα"/>
Home > Πολιτισμος - Κοινωνικα > Κοπή Πίτας του 9ου Περιφερειακού Τμήματος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στις 7 Φεβρουαρίου 2020 στη Χαλκίδα

Κοπή Πίτας του 9ου Περιφερειακού Τμήματος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας στις 7 Φεβρουαρίου 2020 στη Χαλκίδα

Η Τοπική Διοίκηση του 9ου Περιφερειακού Τμήματος διοργανώνει εκδήλωση για την κοπή της πίτας του που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20,30 στο Μεζεδοπωλείο «ΚΙΟΥΠΙ», Χαϊνά 102, Χαλκίδα.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους:

-Ο κος ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, το οποίο είναι και ο εποπτεύων φορέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

-Ο κος ΚΩΝ. ΚΟΛΛΙΑΣ Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας

Επίσης θα βραβευθούν τα παιδιά των μελών του Οικονομικού Επιμελητηρίου που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Για τον σκοπό αυτό, οι συνάδελφοι, να το γνωστοποιήσουν μέχρι τις 5/2/2020 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στα γραφεία του 9ου Π.Τ.

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την όμορφη αυτή βραδιά η οποία θα αποτελέσει ευκαιρία για σύσφιξη των μεταξύ μας σχέσεων.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Τ.Δ. του 9ου Π.Τ. Ο.Ε.Ε

There is no slider selected or the slider was deleted.

Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: