Υλικά:
- 2 καρότα
- 2 κρεμμύδια
- 1 κοτόπουλο στήθος
- 1 συσκευασία μανιτάρια
- γραβιέρα τριμμένη
- 1/5 φλιτζάνι καλαμπόκι κονσέρβα
- 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
- αλατοπίπερο
- 1 συσκευασία φύλλο κρούστας
Εκτέλεση:
- Σε μία κατσαρόλα σωτάρουμε αρχικά τα κρεμμύδια σε ελαιόλαδο για μερικά λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κομματάκια με λίγο νεράκι αφήνοντάς το να βράσει ελαφρώς.
- Μετά από 5 λεπτά ρίχνουμε και τη ντομάτα μαζί με τα καρότα ψιλοκομμένα και αλατοπιπερώνουμε.
- Προς το τέλος προσθέτουμε και το καλαμπόκι με τα μανιτάρια, αφήνοντας το μείγμα μας να πιεί τα υγρά του.
- Αφαιρούμε από την εστία και προσθέτουμε τα κομματάκια γραβιέρας.
- Κόβουμε κάθε φύλλο κρούστας σε 4 κομμάτια τετράγωνα.
- Τοποθετούμε ένα φύλλο πάνω σε ένα άλλο αλείφοντας ελαιόλαδο ενδιάμεσα και στη μέση τοποθετούμε τη γέμιση με ένα κουτάλι.
- Κλείνουμε σε πουγκάκια, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία για όλα τα φύλλα.
- Τοποθετούμε τα πουγκάκια σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Πηγή:nostimada.gr
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr