Υλικά:
320 γρ. ζάχαρη, 320 γρ. Ελαιόλαδο, 1 ποτήρι νερού μούστο, 1/2 ποτήρι νερού κονιάκ, 2 κουταλάκια γλυκού σόδα, 2 κουταλάκια γλυκού κανέλα, 1/4 κουταλάκι γλυκού γαρύφαλλο, 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση:
Αναμιγνύουμε το αλεύρι με το λάδι. Διαλύουμε τη σόδα στο κονιάκ. Έπειτα προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μείγμα με το αλεύρι και ζυμώνουμε. Πλάθουμε κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 175 βαθμούς
Καλή επιτυχία!
ΠΗΓΗ: Οι συνταγές της Αργυρούλας
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr