Υλικά για την γέμιση:
-
- 1/2 ποτήρι φέτα τριμμένη
- πιπέρι
- 1/2 ποτήρι κεφαλοτύρι τριμμένο
- 1 αυγό
- 2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1-2 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση:
Τα γεμίζουμε, τα βουτάμε σε κουρκούτι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Ωραία γίνονται και έτσι:
Βάζουμε μέσα ένα κομματάκι κεφαλοτύρι μακρόστενο, τα βουτάμε σε κουρκούτι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Για το κουρκούτι:
Χτυπάμε 1- 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 2 κουταλάκια λάδι, 1 αυγό, 1 φλιτζάνι γάλα περίπου, μπορεί και πιο πολύ και αν θέλουμε λίγη μυζήθρα βαρελίσια.
Πηγή:Γεύσεις Εύβοιας
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr