Home > Η κουζίνα μας > Κολοκυθολούλουδα νότιας Εύβοιας

Κολοκυθολούλουδα νότιας Εύβοιας


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.


Υλικά για την γέμιση:

    • 1/2 ποτήρι φέτα τριμμένη
    • πιπέρι
    • 1/2 ποτήρι κεφαλοτύρι τριμμένο
    • 1 αυγό
    • 2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 1-2 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση:
Τα γεμίζουμε, τα βουτάμε σε κουρκούτι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Ωραία γίνονται και έτσι:
Βάζουμε μέσα ένα κομματάκι κεφαλοτύρι μακρόστενο, τα βουτάμε σε κουρκούτι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Για το κουρκούτι:
Χτυπάμε 1- 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 2 κουταλάκια λάδι, 1 αυγό, 1 φλιτζάνι γάλα περίπου, μπορεί και πιο πολύ και αν θέλουμε λίγη μυζήθρα βαρελίσια.

Πηγή:Γεύσεις Εύβοιας

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: