υλικά γιά 4 άτομα
1 αγγούρι
1 φλ.τσ. φύλλα φρέσκιας μέντας
2 κ.σ. ζάχαρη
1/2 λάιμ, το χυμό
500ml σόδα ή ανθρακούχο νερό
ελάχιστο αλάτι
θρυμματισμένος πάγος ή παγάκια
παρασκευή
Καθαρίζουμε το αγγούρι και το κόβουμε κομμάτια. Το βάζουμε στο μπλέντερ με τη μισή μέντα, τη ζάχαρη, ελάχιστο αλάτι, το λάιμ και τη μισή σόδα και χτυπάμε να πολτοποιηθεί. Περνάμε τον πολτό από σουρωτήρι. Ψιλοκόβουμε την υπόλοιπη μέντα. Βάζουμε σε ψηλά, φαρδειά ποτήρια από 2 κ.σ. περίπου θρυμματισμένο πάγο (ή μικρά παγάκια), μοιράζουμε το χυμό του αγγουριού και γεμίζουμε τα ποτήρια με την υπόλοιπη σόδα. Σερβίρουμε αμέσως
Κράτα το
Κράτα το
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr