Home > Η κουζίνα μας > Αρνί καπαμάς ή μοσχάρι Καρυστινό

Αρνί καπαμάς ή μοσχάρι Καρυστινό


There are no slides in this slider.



There are no slides in this slider.



Υλικά:

  • 1 κιλό κρέας μερίδες
  • 1 φλιτζάνι λάδι
  • αλατοπίπερο
  • 1 φλιτζάνι κρασί
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 γαρίφαλα
  • 1 κομμάτι κανέλα
  • λίγη ζάχαρη
  • 1/2 κιλό ντομάτες πολτοποιημένες ή 2 κουταλιές ντοματοπολτό.

Εκτέλεση:
Σοτάρουμε το κρέας με το λάδι, μετά ρίχνουμε το κρεμμύδι το φέρνουμε 2-3 βόλτες, σβήνουμε με το κρασί και στην συνέχεια προσθέτουμε τα άλλα υλικά και 3 ποτήρια νερό περίπου και το αφήνουμε να βράσει. Αφού βράσει το φαγητό, το αφήνουμε λίγο ανοιχτό για να μελώσει η σαλτσούλα του.

Πηγή: Goevia.com

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr



Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: