Μαργωμένου Βάσω
Αναπτυξιακός Σύλλογος
Γυναικών Λ. Αιδηψού
Υλικά:
1 ½ κιλό σουπιές ( ακαθάριστες )
½ κιλό σπανάκι ( καθαρισμένο )
Άγρια χόρτα, καφκαλίθρες – μυρώνια – παπαρούνες
1 ματσάκι άνηθο, 1 ματσάκι μάραθο
2 – 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κρεμμύδι μεγάλο ξερό
1 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο
2 κουταλιές σούπας ρύζι
λίγο λεμόνι, λίγο μελάνη, αλάτι – πιπέρι,κρασί
Εκτέλεση:
Σωτάρουμε τις σουπιές με κρεμμύδι ξερό, το σβήνουμε με λίγο κρασί, προσθέτουμε λίγο νερό για να βράσουν οι σουπιές και έπειτα βάζουμε τα άγρια χόρτα. Τελευταία τα μυρωδικά για να κρατήσουν το άρωμα τους. Στο τέλος προσθέτουμε λίγη μελάνη και ελάχιστο ρύζι.
Καλή επιτυχία
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr