Home > Hot ! > Το μήνυμα του Ευάγγελου Κόντου Προέδρου της Κόντος Α.Ε. προς όλους τους συκοπαραγωγούς

Το μήνυμα του Ευάγγελου Κόντου Προέδρου της Κόντος Α.Ε. προς όλους τους συκοπαραγωγούς


There are no slides in this slider.There are no slides in this slider.


Από τον Πρόεδρο της Κόντος Α.Ε. προς όλους τους συκοπαραγωγούς

 

Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στην συνάντηση μεταξύ μεταποιητών και συκοπαραγωγών που πραγματοποιήθηκε στις 22/07/2021, δεσμεύομαι ωστόσο από την αρχή της φετινής παραλαβής έως το τέλος να είμαι μόνιμα στην έδρα της Ιστιαίας.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει, παραγωγοί και μεταποιητές, να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα του σύκου που προσφέρουμε. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η σωστή διαλογή, αποξήρανση και απεντόμωση.Μόνο έτσι το προϊόν θα επιβιώσει, θα καθιερωθεί στην διεθνή αγορά και δεν θα υπάρχουν προβλήματα διάθεσης. Για το λόγο αυτό θέλω να εφιστήσω την προσοχή στο σωστό καθάρισμα και να προειδοποιήσω πως σύκα που δεν έχουν καθαριστεί κατάλληλα ΔΕΝ θα γίνονται δεκτά κατά την παραλαβή!

Δίνουμε υπόσχεση ως εταιρία πως η τιμή του σύκου δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να φτάσει σε χαμηλά επίπεδα, όπως διαδίδεται κακόβουλα. Ένας από τους ρόλους μου στην ΚΟΝΤΟΣ ΑΕ είναι η σύνδεση με τις ξένες αγορές και όπως καταλαβαίνετε, η τιμή πώλησης θα καθοριστεί από εμάς που διαθέτουμε το προϊόν.

Πιστεύω πως όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας, σας αφήσαμε ικανοποιημένους όσον αφορά τις τιμές, το ίδιο θα ισχύσει και φέτος και κάθε χρόνο. Επίσης σας ενημερώνω πως η εταιρία μας, με την καινούρια σεζόν αλλάζει ριζικά δομή, λειτουργία και νοοτροπία εργασίας και αυτό για να αποφευχθούν λάθη προηγούμενων ετών και να κυλήσουν όλα ομαλά, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Πέρυσι έγιναν λάθη και έμειναν 200tn περίπου σύκα στους πελάτες μας, αυτό δεν θα ξαναγίνει ποτέ.

Σε περίπτωση που κάποια χρονιά με μεγάλη παραγωγή απομείνουν ορισμένους ποσότητες σύκων και δεν μπορέσουν να διατεθούν, σας ενημερώνω υπεύθυνα ότι η εταιρία μας δημιούργησε 3 ψυκτικούς θαλάμους ώστε τα σύκα να καταψύχονται και να διατηρούνται άριστα μέχρι να πουληθούν. Τέλος να σας πληροφορήσω ότι οι ποσότητες των σύκων που παραλάβαμε πέρυσι ως παρακαταθήκη, πουλήθηκαν εξολοκλήρου και οι παραγωγοί μας έχουν ήδη εξοφληθεί σχεδόν στο σύνολό τους. Να επισημάνω ακόμα ότι η εταιρία μας, το πρώτο εξάμηνο του 2021 σε σύγκριση με αυτό του 2020, έχει αύξηση τζίρου 150%.

Κλείνοντας, έχουμε ανοίξει καινούριες αγορές, νέους πελάτες σε εσωτερικό και εξωτερικό και εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά! Ελπίζω να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι οι παραγωγοί και οι έμποροι που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και να είστε βέβαιοι ότι η εταιρία μας θα στέκει πάντα στο πλάι του παραγωγού γιατί εσείς είστε η κινητήρια δύναμη όλης της εμπορικής διαδικασίας.

 

Ευάγγελος Κόντος

Πρόεδρος Κόντος Α.Ε.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grΑφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: