Home > Hot ! > Στελέχη της Ν.Δ. απαξιούν την ομάδα “Κανδήλιον Όραμα”

Στελέχη της Ν.Δ. απαξιούν την ομάδα “Κανδήλιον Όραμα”


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

Η Πρωτοβουλία πολιτών ΚΑΝΔΗΛΙΟΝ ΟΡΑΜΑ, δραστηριοποιείται στη Βόρειο Εύβοια και διεκδικεί την κατασκευή 33km δρόμου, σύνδεσης Λίμνης – Πολιτικών, που θα ολοκληρώσει την οδική ζεύξη του βόρειου απομονωμένου τμήματος του νησιού με την πρωτεύουσα Χαλκίδα.
Οι εγγεγραμμένοι συμπολίτες μας στην ομάδα αυτή, είναι περίπου 6.300 άτομα, δηλαδή το 17% των απογεγραμμένων κατοίκων της περιοχής. Ο διαδικτυακός χαρακτήρας της ομάδας και το υψηλό ποσοστό του εγγεγραμμένου πληθυσμού, συνιστούν ισχυρό στατιστικό δείγμα και αναγορεύουν το αίτημα της ομάδας, το οποίο εκφράζεται από τις αρχές της δεκαετίας του ’50, σε πάνδημο.
Το ΚΑΝΔΗΛΙΟΝ ΟΡΑΜΑ, διοργανώνει συχνά συγκεντρώσεις ενημέρωσης για τα δεδομένα που συγκροτούν το δίκαιο και διαχρονικό αυτό αίτημα, η υλοποίηση του οποίου θα βελτιώσει εντυπωσιακά την καταθλιπτική εικόνα της περιοχής.
Μέσα σ΄αυτά τα πλαίσια, διοργάνωσε με επιτυχία τηλεδιασκέψεις ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων με τα στελέχη των πολιτικών κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.
Στις 20/2/2026, είχε προγραμματιστεί αντίστοιχη τηλεδιάσκεψη με τα πολιτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας του νομού μας.
Στην τηλεδιάσκεψη προσκλήθηκαν 12 υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος της Ν.Δ. της Εύβοιας ως εξής:

1
Δημόπουλος
Βασίλης

2
Ευσταθίου
Λίνα

3
Ζεμπίλης
Θανάσης

4
Καΐρης
Θανάσης

5
Κεδίκογλου
Σίμος

6
Μάλλιος
Παναγιώτης

7
Νικολάου
Σοφία

8
Παπαδιόχου
Αικατερίνη

9
Πνευματικός
Σπύρος

10
Ριτσίνης
Θανάσης

11
Στάμου
Βασίλης

12
Ταφραλή
Μαρίνα

 

Δυστυχώς, στην τηλεδιάσκεψη, την οποία περίμεναν με αγωνία να παρακολουθήσουν οι συμπατριώτες μας, δεν προσήλθε κανείς από τους προσκεκλημένους με αποτέλεσμα την μη υλοποίησή της. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι εξ΄ αυτών, οι μόνοι που ειδοποίησαν, επικαλούμενοι προσωπικό κώλυμα, ήταν οι Θανάσης Ζεμπίλης, Σπύρος Πνευματικός και Μάλλιος Παναγιώτης.
Πιστεύουμε ότι τα κοινωνικά κινήματα διεκδίκησης, καθ΄ όλα δίκαιων και αιτιολογημένων στόχων, πέρα από κομματικές συγκλίσεις, αποτελούν ευκαιρία επαναπροσδιορισμού των αξιών της πολιτικής, η οποία έχει απωλέσει μεγάλο κομμάτι από την αξιοπιστία της.
Αντικοινωνικές συμπεριφορές, που παραβιάζουν παράφορα ακόμα και αυτά τα όρια της στοιχειώδους αστικής ευπρέπειας, δεν αποτελούν εχέγγυο πολιτικής ωριμότητας, πολλώ μάλλον διαπιστευτήρια διεκδίκησης της λαϊκής ψήφου.
Εκφράζουμε τη λύπη μας για την άστοχη συμπεριφορά αυτού του μεγάλου κόμματος και βεβαίως συνεχίζουμε ενωμένοι, τον αγώνα μας για την υλοποίηση του οράματός μας.

Οι διαχειριστές της ομάδας

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grΑφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: