Home > Hot ! > «Ο χειμώνας καθυστέρησε και οι αρκούδες δεν έχουν πέσει ακόμα σε χειμερία νάρκη»

«Ο χειμώνας καθυστέρησε και οι αρκούδες δεν έχουν πέσει ακόμα σε χειμερία νάρκη»


There are no slides in this slider.There are no slides in this slider.


Ως Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων ΦΑΜΑΡ ΑΒΕ έχουμε την υποχρέωση και την ευθύνη απέναντι στο σύνολο των συναδέλφων μας, απέναντι σε συναδέλφους που συμμετείχαμε από κοινού στις κινητοποιήσεις για την ακρίβεια, για τις αυξήσεις στους μισθούς μας, για υπογραφή Κλαδικής και Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, που σταθήκαμε δίπλα – δίπλα στις συγκεντρώσεις στα γραφεία του Συνδέσμου Φαρμακοβιομηχάνων, στις πορείες σε Αθήνα, Θήβα και Χαλκίδα, οφείλουμε λοιπόν κάποιες απαντήσεις σχετικά με την κατάπτυστη ανακοίνωση των “ιατρικών επισκεπτών -/ 48”.

  1. Να πούμε ένα ευχαριστώ, για την επιβεβαίωση της θέσης του Σωματείου μας ότι ποτέ δεν αποδεχθήκαμε την πρόταση της εταιρείας του 2023 για δωροεπιταγές. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ΚΑΤΑ της επιδοματικής πολιτικής, των pass και των κουπονιών. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ΥΠΕΡ των πραγματικών καθολικών αυξήσεων στο ύψος των αναγκών μας, για να καλυφθεί η τεράστια μέση μείωση του μισθού μας κατά 25% την τελευταία δεκαετία. Αυξήσεις που μέσω αυτών θα ανέβει ο μηνιαίος μισθός μας, τα δώρα μας, οι άδειες μας, η σύνταξή μας. Αυξήσεις που κάθε χρόνο θα είναι επιβεβλημένες και υποχρεωτικές.
  2. Θυμίζουμε σε όλους τι σημαίνει εργοδοτικό σωματείο και ποιος κάνει τις πλάτες στην εταιρεία. Παραπέμπουμε τους συναδέλφους μας στην ανακοίνωση των “ιατρικών επισκεπτών -/ 48” και της διασπαστικής ομοσπονδίας στις 24/6/2022 που έκαναν λόγο :“…η απεργία είναι παράνομη…”, “…δεν καλύπτει τον κλάδο του Φαρμάκου…”, και “βαφτίσανε” τους απεργούς συναδέλφους μας «τραμπούκους» και τις απεργιακές κινητοποιήσεις του κλάδου και του Σωματείου μας «παράνομες»!!!
  3. Θυμίζουμε επίσης την τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκαν η Ταμίας του Σωματείου και το Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φαρμάκου (ΟΕΦΣΕΕ) στη Θήβα, τον Οκτώβριο του 2022 όταν καλούσαν τους συναδέλφους μας όχι απλά να μην πάρουν την ανακοίνωση του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων ΦΑΜΑΡ ΑΒΕ στα χέρια, αλλά και να μην συμμετάσχουν στις στάσεις εργασίας που είχαν προκηρυχθεί και σκοπό είχαν να δεχθεί πίεση η ΦΑΜΑΡ!!!

Καλούμε τους συναδέλφους να ξεχωρίσουν την “ήρα από το στάρι”, με βάση αυτά που έχουν δει, ακούσει και βιώσει μέσα στους χώρους δουλειάς. Με βάση ποιος διεκδικεί. Με βάση τις πραγματικές μας ανάγκες. Με βάση ποιος βάζει εμπόδια στην ενότητα και τη συλλογική δράση.

Καλούμε, επειδή γνωρίζουμε την εκφυλιστική κατάσταση που επικρατεί, άλλους τίμιους συνδικαλιστές να έρθουν σε επαφή με το Επιχειρησιακό μας Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων ΦΑΜΑΡ ΑΒΕ για να βρούμε κοινό τόπο διεκδίκησης, με το σύνολο των εργαζομένων της ΦΑΜΑΡ, με τη συνδρομή και υποστήριξη της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο (ΟΕΦΣΕΕ), για καθολικές αυξήσεις 10%, για υπογραφή Επιχειρησιακής ΣΣΕ.

Συνεχίζουμε τον ενιαίο, συντονισμένο αγώνα, με συσπείρωση γύρω από το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων ΦΑΜΑΡ ΑΒΕ, με νέες εγγραφές, για να δυναμώσει η φωνή όλων των συναδέλφων μας, για να οργανώσουμε την αντεπίθεση μας.

ΥΓ 1. Η κατάθεση δεύτερης ΣΣΕ από τους “ιατρικούς επισκέπτες -/48” πραγματικά τι εξυπηρετεί, όταν το Σωματείο μας έχει ήδη από πέρσι καταθέσει ολοκληρωμένο Σχέδιο Επιχειρησιακής ΣΣΕ στη ΦΑΜΑΡ, αλλά και φέτος επικαιροποιημένο;;;;; Θολώνει ή όχι τα νερά;;;;;

ΥΓ 2. Η copy – paste συρραφή των κειμένων μας μάλλον δεν έχει γίνει με καλό word. Αλλάξτε πρόγραμμα…!!!

ΥΓ 3. Μην προκαλείτε την τύχη σας. Θα επανέλθουμε…!!!

«ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΑΜΑΡ ΑΒΕ.»

  1. Έδρα: 49 χλμ. Αθηνών – Λαμίας, Αυλώνας

(Σωματείο Αναγνωρισμένο Αποφ. Πρωτ. Αθήνας 3650/82)

ΜΕΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΕΦΣΕΕ) -ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ (ΕΚΑ)

    1. Τηλ: 6978228392 – 6974534859 / E-mail: somateiofamargroup@gmail.com

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grΑφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: