Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις εκλογές της 11/11/2018 για τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιστιαίας και κατόπιν ψηφοφορίας μεταξύ των μελών η νέα σύνθεση του ΔΣ έχει πλέον ως εξής:
- Πρόεδρος: ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ Φανή (Β1)
- Αντιπρόεδρος: ΚΑΛΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Ασημένια (Γ2)
- Γραμματέας: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Θωμάς (Α)
- Ταμίας: ΤΣΕΛΙΚΑ Αικατερίνη (Δ1)
- Αν. Γραμματέας: ΤΣΙΚΡΙΚΑ Φαίη (Α)
Μέλη: ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Μιλτιάδης (Δ2), ΖΗΛΟΥΔΗΣ Ιωάννης (Β1)
Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί όλους τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιστιαίας που τους τίμησαν τόσο με την παρουσία τους όσο και με την ψήφο τους στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθεί στην εμπιστοσύνη σας και να επιτύχει στο έργο του. Συνεργαζόμενο αποτελεσματικά με τη Διεύθυνση & το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Σχολείου μας, καθώς και με τους αρμόδιους δημόσιους φορείς, στοχεύει να συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση των αναγκών του Σχολείου μας. Επιπρόσθετα, θα επιδιώξει την υλοποίηση δράσεων που θα προάγουν τη συνεργασία με τη Μαθητική και Εκπαιδευτική Κοινότητα προβάλλοντας παράλληλα το έργο τους. Η δική σας ενεργή συμμετοχή είναι απαραίτητη. Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι ανοικτό σε κάθε μέλος που θα ήθελε να προσφέρει με τις γνώσεις του, την εμπειρία του και τον πολύτιμο χρόνο του για την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου μας.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το απερχόμενο Δ.Σ. για την προσφορά του συνεχίζοντας στην ίδια προοπτική.
Με φιλικούς χαιρετισμούς το νέο (ΔΣ) του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιστιαίας
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr