Home > Επιστολες - Ανακοινωσεις > Επιτροπή Ενεργών Πολιτών: “Αντί δημοσιεύσεων στο FB, θέλουμε πράξεις όχι λόγια…”

Επιτροπή Ενεργών Πολιτών: “Αντί δημοσιεύσεων στο FB, θέλουμε πράξεις όχι λόγια…”


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτά,

Ενημερωθήκαμε από τις αναρτήσεις σας στο “facebook”, για την ξενάγησή σας στην επιχείρηση ΤΕΡΝΑ κατά την επίσκεψή σας στο Μαντούδι Ευβοίας.

Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι, η ενημέρωσή σας δεν  είναι πλήρης. Μιλάτε για ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  «Μονάδας Αποθείωσης», τη στιγμή που είναι σε όλους μας γνωστό ότι Μονάδα  Αποθείωσης  ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ και  για το λόγω αυτό έχει επιβληθεί και πρόστιμο στην Εταιρεία από την Υπηρεσία Ανάπτυξης της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι σε όλες αυτές τις διαδικασίες, από το Σεπτέμβρη που παρουσιάστηκε το πρόβλημα της δυσοσμίας έως και σήμερα, επειδή κανένας βουλευτής και καμία πολιτική παράταξη δεν κινητοποιήθηκε, κινητοποιηθήκαμε  σαν Ενεργοί Πολίτες, βάλαμε το πρόβλημα τον Νοέμβρη στην  Περιφέρεια μέσω του περιφερειακού συμβούλου κυρίου  Αντώνη Βούλγαρη  .  Από την  παράταξή σας δεν είδαμε καμία υποστήριξη. Κάναμε συνάντηση με τον  Αντιπεριφερειάρχη  κ.  Κελαϊδίτη, παρουσία της Διευθύντριας Ανάπτυξης κας Ιωαννίδου καθώς και τον Προϊστάμενο Περιβάλλοντος κ. Αρδίζογλου, στις 27 Δεκεμβρίου όπου και  ανακοινώθηκε το πρόστιμο στην εταιρεία για έλλειψη της μονάδας αποθείωσης.

Πώς έρχεστε λοιπόν  εσείς στις 21 Ιανουαρίου 2022,  και μας μιλάτε για αντικατάσταση της μονάδας;

Στις 30 Δεκεμβρίου 2021, κάνατε επερώτηση στη Βουλή, για το αν πρέπει να υφίσταται Επιχειρηματικό Πάρκο Τύπου Α ή Τύπου Β στην περιοχή Μαντουδίου, αλλά επί του θέματος δε είπατε κουβέντα. Βέβαια, έτσι για να μη ξεχνιόμαστε, μιας και από την πρώτη στιγμή όπως λέτε, βρίσκεστε δίπλα στους κατοίκους του Μαντουδίου,  σας παραθέτουμε ένα δεδομένο από το παρελθόν http://kireas.blogspot.com/2018/12/blog-post_28.html, που δείχνει τη μεσοβέζικη  στάση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στον  θέμα  Πάρκου τύπου Α ή τύπου Β1  !! .

Κύριε Βουλευτά, σας ενημερώνουμε ότι, εμείς σαν επιτροπή είμαστε σε επικοινωνία με τις υπηρεσίες και με τη Περιφέρεια  και δεν μας ανησυχεί ότι δεν έχουν έρθει για έλεγχο το τελευταίο διάστημα, γιατί ο φούρνος είναι εκτός λειτουργίας από τον Ιανουάριο και γνωρίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί έλεγχος στην επαναλειτουργία του.

Στις 16 Φεβρουαρίου, σας κοινοποιήθηκε  η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο συνήλθε με υπογραφές των κατοίκων.  Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα  είναι  να στηρίξετε αυτή την απόφαση  και να αντιμετωπίσετε το θέμα σοβαρά, γιατί πιστεύουμε ότι τα προβλήματα που αφορούν την ΥΓΕΙΑ των πολίτων δεν λύνονται με αναρτήσεις στα social media,  ούτε προσφέρονται  για επικοινωνιακή πολιτική.

Αντί δημοσιεύσεων στο FB  θα ήταν χρησιμότερο να κινηθείτε μέσω της Παράταξης σας στην Περιφέρεια και να ζητήσετε να  εκτελεστεί  η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου .

Θα μπορούσατε, να κάνετε  και μια επερώτηση για το θέμα  στη Βουλή. Γνωρίζετε εσείς πολύ καλύτερα από μας τι μπορείτε να κάνετε ως Βουλευτής.

 

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ!!!

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grΑφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: