Home > Επιστολες - Ανακοινωσεις > Ανακοίνωση της εκλογικής επιτροπής του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Ανακοίνωση της εκλογικής επιτροπής του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ευβοίας ενημερώνει τα νομικά πρόσωπα, των οποίων οι εκπρόσωποι δεν καταχωρούνται αυτεπάγγελτα, να υποβάλουν τις εξουσιοδοτήσεις τους για τους εκπροσώπους που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 3γ του Ν.2081/92 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 58 του Ν. 4484/2017 και σε συνδυασμό με το Π.Δ. 372/1992, όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.
Οι εξουσιοδοτήσεις θα πρέπει να υποβάλλονται στην εκλογική επιτροπή μέχρι την 30/11/2017 και ώρα 15:00.

Επισήμανση: Σε περίπτωση που, η επιχείρησή σας, δεν υποδείξει έγκαιρα τους εκπροσώπους της (δηλαδή: αν δεν έχουν παραληφθεί οι υποδείξεις σας με τα ανάλογα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, από την εκλογική επιτροπή του Επιμελητηρίου Ευβοίας μέχρι την 30/11/2017,και ώρα 15:00, αυτοί θα στερηθούν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ