Home > Επιστολες - Ανακοινωσεις > Περπατάρη Πακιστανοφέρνεις;

Περπατάρη Πακιστανοφέρνεις;


There are no slides in this slider.There are no slides in this slider.


του Πάνου Βασιλόπουλου

Ήταν τελείως αναμενόμενες οι σκηνές –απείρου κάλους (για κάλλους;) – που διαδραματίστηκαν στο Δημοτικό συμβούλιο Ιστιαίας – Αιδηψού, ανάμεσα στον επώνυμο Δημήτρη Περπατάρη και στον ενδεδυμένο ανώνυμο Χρυσαυγίτη.

Προσεβλήθη λοιπόν ο μελανοχίτωνας με το παράσημο,  όταν θεώρησε ότι η έκφραση «φαντάσματα του παρελθόντος»,  τον αφορούσε και έπρεπε καταβρέχοντας με σάλια και ακατάληπτες εκφράσεις νεοεκνευρισμού να επιτεθεί φραστικά στον σύμβουλο. Τώρα το ότι το μέλος του Δ.Σ. είναι φανεροαριστερός, δημιουργεί ένα επιπλέον θέμα για την ενημερωμένη ιστορικά παράταξη της Χ.Α. Μετά τον αγώνα της κατά των μεταναστών που σαν εβραίοι προορίζονται για σαπούνια πεζοδρομίου ή λαμπατέρ, έρχεται κι ο αγώνας κατά άλλων μελαψών που εμποδίζουν την ειρηνική και ηθική ανάπτυξη της οργάνωσης.

Το Πακιστανικό παρουσιαστικό του δημοτικού σύμβουλου, μπορεί να μην είναι τόσο σκούρο όσο του Κασιδιάρη  (αυτός να δείτε που θα έχει σίγουρα αφρικάνικο ΝτιενΕη), αλλά το να τους πει φαντάσματα,  ενώ είναι υπαρκτοί και ακουμπίσημοι, παραπάει. Το παρελθόν δε, όπως και με τους ταγματασφαλίτες, τους γκοτζαμάνηδες ή τους χουντικούς δείχνει και στο παρόν υπαρκτό, ανθεκτικό και με τα ίδια αιώνια υλικά της φυλής μας πλασμένο. Ο Καιάδας συνεχίζει να περιμένει όλους τους μεσοβέζικους, καθαρίζοντας από τα μιάσματα, τα ελληνικά εδάφη.

Οι θιασώτες του νεοφασισμού φυσικά και ξέρουν, ότι οι μετανάστες είναι το προκάλυμμα και ακολουθούν οι κομμουνιστές, οι αριστεροί γενικά, οι ομοφυλόφιλοι, οι στραβοκοιτάζοντες, οι μη δοξολογούντες τον Μιχαλολιάκο, οι καλλιτέχνες, οι δημοσιογράφοι, οι θεατρόφιλοι, οι σκουρόχρωμοι γενικά, όσοι δεν έχουν τσιγκελωτό μουστάκι και όποιος τολμά και δεν Εγέρθηντο μπροστά στις παρελάσεις των μαυρομπλουζάκηκων στρατιωτών. Ευρέως Εβραίοι όλοι, έχουν τη δικαιολογία να τις φάνε ή να φαγωθούν τελείως.

Εντύπωση όμως δεν μου έκανε μόνο ο πρωταγωνιστικός θόρυβος στο βίντεο. Μου έκανε και η απάθεια όλων των παρευρισκομένων και η «νομιμοποίηση» από το Προεδρείο, των εκλεγμένων της βουλής επειδή ο λαός έτσι είπε. Τα νόμιμα χαστούκια στη Κανέλη, οι νόμιμοι ξυλοδαρμοί αντιφρονούντων και η ίδια η νομιμότητα αυτού που φοβόμαστε ή αυτού που μας συμφέρει, ακολουθεί για τον καθένα. Νόμος είναι το δίκιο του Χρυσαυγίτη!

Με τα ανοιχτά σύνορα, το Ίντερνετ, τη δορυφορική τιβί, τα μάτια μας κοιτάνε όλο τον κόσμο που μας κοιτάει κι αυτός. Οι αξίες της αρχαίας ελληνικής δημοκρατίας ψυχορραγούν και ακολουθούν οι αξίες της ανθρωπιάς, της ηθικής, της αλληλεγγύης, της αγάπης. Η κοινωνική δικαιοσύνη, ο σεβασμός στα δικαιώματα του πολίτη, η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης, είναι γράμματα που ΔΕΝ μπορούν όλοι να τα διαβάσουν και να τα καταλάβουν.

Ο Εβραίος Χριστός ατύχησε με τη καταγωγή του και οι ιδεαλιστές ατύχησαν με το μυαλό τους. Ένας κόσμος, που δεν χρειάζεται πια τα γράμματα, καραδοκεί με πίστη στις συμπεριφορές των Λύκων. Ιδιαίτερα όταν οι Λύκοι πια φυλάνε (ο λαός τους ανέθεσε…)και τα πρόβατα.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grerror: