Περισσoτερα"/>
Home > Αθλητικά > Επιμελητήριο Εύβοιας: Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΟΛΝΕ για τη διοργάνωση της «Regatta Νήσος Εύβοια 2020»

Επιμελητήριο Εύβοιας: Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΟΛΝΕ για τη διοργάνωση της «Regatta Νήσος Εύβοια 2020»

Η προετοιμασία για την διοργάνωση της «Regatta Νήσος Εύβοια 2020» συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς. Σε αυτό το πλαίσιο Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα, με επικεφαλής την πρόεδρο κ. Παρασκευή Αγιοστρατίτη και τον Πρόεδρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χαλκίδας κ. Δημήτρη Θεοφιλογιαννάκο, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2010 επισκέφθηκαν τον Οργανισμό Λιμένων Νομού Εύβοιας ΑΕ, για την πραγματοποίηση προπαρασκευαστικής συζήτησης με τον Πρόεδρο του Φορέα κ. Ανδρέα Παπανδρέου, σχετικά με την όλη διοργάνωση της «Regatta Νήσος Εύβοια 2020». Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε επί μέρους σημαντικά θέματα υλοποίησης του αγώνα, αρμοδιότητας του ΟΛΝΕ, όπως απαραίτητες διευκολύνσεις και επίλυση τυχόν προβλημάτων κατά τον ελλιμενισμό των σκαφών στα λιμάνια του αγώνα.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα

«Regatta Νήσος Εύβοια 2020»

Αφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: