Πολύ καλή ήταν η προετοιμασία που οργανώθηκε από τον Περιφερειακό Σύμβουλο εντεταλμένο για θέματα covid 19 Ανδρέα Τοουλιά, σε συνεργασία με την 5η Υ.Π.Ε. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και τον Διοικητή Φώτη Σερέτη οι οποίοι και επισκέφθηκαν την κινητή εμβολιαστική μονάδα στους Ωρεούς το πρωί του Σαββάτου 17 Ιουλίου 2021, συνοδευόμενοι από τον βουλευτή της Ν.Δ. Σίμο Κεδίκογλου.
Οι νοσηλευτές κι η γιατρός της εμβολιαστικής μονάδας υπερβάλλοντας εαυτόν, ήδη από την Πέμπτη 15 Ιουλίου έχουν διενεργήσει 186 εμβολιασμούς στα Βασιλικά και 246 στο Πευκί όπου η προσέλευση των πολιτών ήταν μεγάλη. Σήμερα στους Ωρεούς έχουν προγραμματισθεί 200 εμβολιασμοί, κι όπως είπε ο κ.Τοουλιάς αύριο Κυριακή και Δευτέρα έχουν ήδη προγραμματισθεί άλλοι 250 εμβολιασμοί στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας. Ακόμη κι αρνητές πείσθηκαν να εμβολιαστούν είπε συμπληρωματικά!
Ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης δήλωσε πως οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν από τα άγονα και δυσπρόσιτα μέρη, όπως τα Άγραφα στην ορεινή Ευρυτανία και ακολούθως αυτές τις μέρες στην Ιστιαία.
Ο σκοπός είναι να εμβολιαστούν γύρω στα 1000 άτομα και στη συνέχεια θα επανέλθουν για να κάνουν την δεύτερη δόση. Στόχος είναι να εμβολιαστεί ο κάθε πολίτης εκεί που δεν μπορεί εύκολα να το κάνει, άλλωστε το εμβόλιο είναι το τελευταίο όπλο απέναντι στην πανδημία. Συμπληρώνοντας δήλωσε πως από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και εμβολιασμοί κατ’ οίκον κι η συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι απαραίτητη, ώστε να ολοκληρωθεί η εμβολιαστική προστασία των πολιτών.
Τι είπε για την ανοσία της αγέλης; Θα έρθει και το μονοδοσικό εμβόλιο στη Βόρεια Εύβοια;
Δείτε το video
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr