Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό και ανταλλάξαμε εγκάρδιες ευχές. Στην ροή της συζήτησης αναδείχτηκαν και εκφράστηκαν από όλα τα μέλη τα προβλήματα που ταλανίζουν αρκετά χρόνια τις τρίτεκνες οικογένειες στον Νομό μας.
Μετά από εποικοδομητική συζήτηση ο Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος περιφερειάρχης λέγοντας «επιμένουμε ν’ ακούμε προβλήματα, επιμένουμε να δίνουμε λύσεις» εξέφρασε την κατανόησή του στα ζητήματα που του θέσαμε και υποσχέθηκε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου οι άνθρωποι που ανήκουν στην κατηγορία αυτή να αισθανθούν λίγο καλλίτερη την καθημερινότητά τους. Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του προς όφελος των πολιτών.
Πρόεδρος Αντιπρόεδρος – Γραμματέας
Στέφος Ι. Γεώργιος Πανουργιάς Κ. Ιωάννης
6936824075 6973600658
Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr
Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.gr