Home > Πολιτική επικαιρότητα > O Ο.Α.Ε.Δ. ξεκινά την επιδότηση ξένων γλωσσών στον χώρο σας

O Ο.Α.Ε.Δ. ξεκινά την επιδότηση ξένων γλωσσών στον χώρο σας


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.


There are no slides in this slider.

ΟΑΕΔ 500x330

Υπόψη Γενικής Δ/νσης Εταιριών – Τραπεζών – Οργανισμών – Ξενοδοχειακών μονάδων.

Κυρίες & Κύριοι Χρόνια πολλά και αποδοτικό το 2016

Σας γνωρίζουμε τα Πανελλαδικά Επιδοτούμενα Σεμινάρια Ξένων γλωσσών που ξεκινούν τον Ιανουάριο και η Μp Education ανάλαβε να οργανώσει στο χώρο εργασίας σας , σε μέρες-ώρες που σας εξυπηρετούν.

15% έκπτωση

Στις πρώτες 50 εταιρίες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για ενημέρωση των Σεμιναρίων της Mp Education με το μοναδικό σύστημα εκπαίδευσης ΟΧΙ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ MAIL ΣΑΣ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ των Επιδοτούμενων Σεμιναρίων mpeducation07@gmail.com-Tηλ. 210 60.33.934-ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ-ΤΗΛΕΦΩΝΟ

1) Το Best Seller = Προσωπικό ιδιαίτερο.

<Φρεσκάρισμα Αγγλικών και συνέχεια Business>

Native speaker καθηγητής ξένων Γλωσσών 8 ώρες είναι στην εταιρία σας και γραφείο-γραφείο εκπαιδεύει κάθε μέρα για 2-3 εβδομάδες έναν – έναν υπάλληλο την ώρα της τρέχουσας!!! εργασίας του σε Business English και του <Φρεσκάρει> τα Αγγλικά του, για να μπορεί να καλύψει τις ειδικές ανάγκες του στα ταξίδια, Εκθέσεις και επαφές με ξένους πελάτες και συνεργάτες.

Ο καθηγητής για 1 ½ ώρα και για 2-3 βδομάδες βρίσκεται στο γραφείο του 1ου μαθητή, φρεσκάρει τα αγγλικά του μιλώντας του συνεχώς αγγλικά, τον βοηθά στη σωστή διεκπεραίωση της τρέχουσας δουλειάς του και εστιάζει τα Business English σε στοχευμένες περιπτώσεις που θα συναντήσει στις δραστηριότητες που του έχουν ή θα του ανατεθούν το επόμενο διάστημα. Στη συνέχεια εκπαιδεύει το 2ο, 3ο, 4ο, 5ο υπάλληλο. Σε περίπτωση έκτακτης απασχόλησης του εκπαιδευμένου, ο καθηγητής με το 2ο υπάλληλο, ώστε η παρουσία του να είναι συνεχώς ενεργή.

Στο τέλος της 1 ½ ώρας δίδονται στο μαθητή Ασκήσεις κατανόησης του μαθήματος που θα τις συμπληρώσει για ½ ώρα στο σπίτι του και θα συζητηθούν με τον καθηγητή την επόμενη. Δεν είναι απαραίτητο το ίδιο επίπεδο των υπαλλήλων ούτε και ίδιες οι στοχευμένες ανάγκες τους.

2) <ΑΡΧΑΡΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ> σε group μέχρι 10 άτομα — Χωρίς μελέτη στο σπίτι!!! – Πλούσιο λεξιλόγιο της καθημερινής ζωής σε Αγγλικά – Ρωσικά – Βουλγάρικα – Ιταλικά – Γερμανικά – Αραβικά – Κινέζικα – Γαλλικά – Τούρκικα – Ισπανικά – Ρουμάνικα – Σέρβικα – Αλβανικά και 7 ακόμη ξένες γλώσσες, χωρίς κουραστική φροντιστηριακή εκπαίδευση. Συνεχής προφορική εξάσκηση με στόχο σε χρόνο ρεκόρ να μιλήσουν τα Στελέχη σας την ξένη γλώσσα, μαζί με την αναγκαία ορολογία του κλάδου τους. Προτείνουμε 2 ή 3 εκπαιδευτικά Δίωρα ή Τρίωρα την εβδομάδα, (45΄η ώρα).
3) ΜΟΝΟ <ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ> ΓΛΩΣΣΑΣ σε group μέχρι 10 ατόμα – Για να θυμηθούν τα Στελέχη σας την ξένη γλώσσα που έχουν σπουδάσει και τη χρειάζονται τώρα για τη δουλειά, ταξίδια, Εκθέσεις και συνεργάτες -πελάτες. Συνεχής προφορική εξάσκηση με native speaker καθηγητή, βελτίωση του επιπέδου τους στην ξένη γλώσσα και βεβαίως εκπαίδευση σε τυχόν χρήσιμη ορολογία του κλάδου τους. Προτείνουμε 2-3 εκπαιδευτικά δίωρα την εβδομάδα στο χώρο εργασίας τους.

4) <Φρεσκάρισμα Αγγλικών και Business> σε group.

Native speaker καθηγητής ξένων Γλωσσών <Φρεσκάρει> τα Αγγλικά του group, και εστιάζει τα Business English σε στοχευμένες περιπτώσεις που χρειάζονται τα άτομα, όπως κατανόηση οικονομικού Τύπου, προσφορών, συμβολαίων, αναφορών, διαδικασία εισαγωγών-εξαγωγών, προώθηση των προϊόντων στο εξωτερικό, ανεύρεση αντιπροσώπων, Franchise και δεκάδες ακόμη περιπτώσεις Business.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ MAIL ΣΑΣ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ των Επιδοτούμενων Σεμιναρίων mpeducation07@gmail.com-Tηλ. 210 60.33.934-ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ-ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ MP EDUCATION – NEA ANTIΠΟΛΙΣ ΑΒΕΕ – ΠΑΛΛΗΝΗ – ΑΘΗΝΑ

Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του palmosev.gr

Για τις ειδήσεις της Εύβοιας κι όχι μόνο εμπιστευτείτε το palmosev.grΑφηστε ενα σχολιο

Η παρούσα φόρμα συλλέγει το όνομα σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο σχόλιο σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το Privacy Policy της ιστοσελίδας μας.

error: